Zobacz wątek - strzeżcie sie !!!!
NAS Analytics TAG

strzeżcie sie !!!!

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

strzeżcie sie !!!!

Postprzez kamilo » 5/2/2009, 22:30

udzie w życiu nie oddawajcie bryczki do piotrkowa do "pirek motocykle" czy cos takiego debilnego!!!!!!!! moja kawa stała tam 2 miechy ponad w srodku sezonu bo czubek zamówił uszczelki i w dodatku nie te. miał uszczelki wymienic tylko i zprawdzic dlaczego nie zapala a jeszcze popsuł skrzynie biegów !!!!!!!!!! totalne amatorstwo a w dodatku przy odbiorze motocykla podyktował taką cene ze dzieki!!!
kamilo
Świeżak

Postprzez wiklad » 5/2/2009, 22:41

1. Temat o warsztach już jest
2. Po co zakładasz już drugi temat w którym piszesz o tym samym zakładzie?

Na forum są zasady których trzeba przestrzegać. To nie forum sweetbrokacik czy trole.pl, że za robienie burdelu dostajesz nagrodę (pomijając warna)- REGULAMIN albo dowidzenia.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto :D

Obrazek
wiklad
VIP Ścigacz.pl

Postprzez malyzck » 6/2/2009, 08:58

lepiej ze tak ostrzegl niz wogole!!
malyzck
Bywalec

Postprzez melvin » 7/2/2009, 10:29

jako że znam ten warsztat i serwisowałem tam swoje moto to ponowię pytanie z tematu który autor założył również w hydeparku...

jestem ciekaw jednej rzeczy, jak przy wymianie uszczelek można popsuć skrzynię biegów? które to były uszczelki?
co rzekomo popsuli w skrzyni? czemu moto nie zapalało?
jak już rzucasz tak poważne oskarżenia to opisz dokładnie co i jak...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez Paleus » 9/2/2009, 10:20

Ja mu sie wcale nie dziwie, ja znam tylko jeden warsztat godny zaufania ale za to drogi... Wszystko z moto robie sam, wole powoli, dokładnie, nad czyms sie pomecze, ale za to znam swoj sprzęt doskonale... Takich warszatatów "papraków" jest 80% ze wszystkich... Taka prawda:(
Paleus
Świeżak

Postprzez melvin » 9/2/2009, 14:37

mi śmierdzi tu jakąś podpuchą... autor zaginął, a z jego postów wynika że jak chciał kawę sprzedać to nie znalazła nowego właściciela, więc coś z moto może być nie tak... jak wiadomo dobre sprzęty nie stoją długo a jego kawa sporo czasu była do opchnięcia... teraz pisze że mu w warsztacie (który znam dość dobrze) popsuli mu skrzynie przy wymianie uszczelek... :shock:
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez sonthin » 9/2/2009, 17:04

Polecam Motodrom w Brzezinach koło Łodzi od Piotrkowa Tryb. jakieś 40 km, mają tam sklep, mechanikę, a także sprowadzają z dobrych rąk motocykle z zachodu. Znają się na rzeczy - polecam!
sonthin
Świeżak

Postprzez limak14 » 9/2/2009, 17:15

autor postu to chyba jakiś jednopostowiec i laik
nie wytłumaczył i nie odpowiedział na pytania kolegi, więc nie ma się co sugerować jego wypocinami
może ten człowiek ma jakiś kompleks-rozwalił moto i chce zgonić na kogoś innego :)
limak14
VIP Ścigacz.pl

Powrót do Mechanika motocyklowa