KTM exc problem z zapalaniem
• Strona 1 z 1
KTM exc problem z zapalaniem
Witam panowie juz raz dzieki temu forum wyszedlem z tarapatow wiedz postanowilem znow sie poradzić. Mam ktm excc 450 przed zima smigal jak szalony i palil bez problemu a teraz... yyy wlasnie ... motor pali po kreceniu przez 10-15 sekund rozrusznikiem na ssaniu oczywiscie... pochodzi wylaczam ssanie i gasnie zakladając ze aku sie juz wyladowal zaczynam kopać iii dupa... nie pali ponownie... wtedy troche wsparcia z aku od auta ... zapali i gasnie po wylaczeniu ssania, nie chce go tak dlugo krecic bo szkoda mi rozrusznika... ostatnio(2tyg temu) dławil sie jak mu odkrecałem manete do konca nawed powoli i wyczyscilem caly gaznik przejzalem swiece zmienilem filter powetrza... i chodzil ... teraz boje sie ze moze cos nabroilem z tym czyszczeniem wtedy albo zima. Dzis planuje obejrzec swiece przedmuchac gaznik obejrzec kostki od elektryki bo to tez roznie zmienie paliwo i zobaczymy ... moze macie jakies sugestje ??
- linek120
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości