Bandit GSF 600 kupić uszkodzony?
• Strona 1 z 1
Bandit GSF 600 kupić uszkodzony?
Witam , mam tanio do kupienia bandit-a i nie wiem czy warto proszę o opinie, objawy są tego typu że nie pali cały czas zalewa świece. Moto z 2002 roku przebieg 43000 wygląd zewnętrzny całkiem ok brak jakichkolwiek otarć czy uderzeń. Proszę o pomoc o co mam się zapytać co mam sprawdzić i jak nie chce wpakować się z tym zakupem cena 6400 (do negocjacji) ile w najgorszym wypadku może kosztować naprawa, czy może jest specjalnie uszkodzony żeby nie sprawdzić jak chodzi silnik co o tym myślicie. Z góry dzięki za pomoc.
- olej123
- Świeżak
Nie pchaj się w coś co na dzień dobry nie działa. To polska jakby tanio dało się go naprawić to nikt by go nie sprzedawał za grosze.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Znając życie i tak klient go kupi.
Później go rozbierze sam lub w warsztacie i za głowę się złapie.
Teoria jest taka wyląduje on na śmietniku.
Praktyka:nasypie się trocin do środka kupi parę super doktorków pozalewa i sprzeda jako funkiel nufka sztuka
Później go rozbierze sam lub w warsztacie i za głowę się złapie.
Teoria jest taka wyląduje on na śmietniku.
Praktyka:nasypie się trocin do środka kupi parę super doktorków pozalewa i sprzeda jako funkiel nufka sztuka
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Ale jesteśmy w polsce tu się pije . Wydaje mi się że jak by były jakieś regulacje czy coś to ktoś to zrobi i sprzeda jako sprawny , takie okazje raczej bym omijał z daleka .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości