Wydech Yamaha XT 600 2KF
• Strona 1 z 1
Wydech Yamaha XT 600 2KF
Witam serdecznie.
Poprzedni właściciel mojej XT-ki z niewiadomych mi przyczyn zamontował tłumnik od Suzuki Bandit 600?
Byłem bardzo zdziwiony!
Mysle nad nowym tłumnikiem który bedzie przyjemnie basował a nie tłumił jak robi ten obecny.
Czy po wyęciu ''flaków'' z obecnego tłumnika można uzyskać lepszy dźwięk a przy tym nic nie uszkodzić?
Proszę o radę oraz ciekawe pomysły związane z układem wydechowym w XT 600 2KF.
Pozdrawiam:D
Poprzedni właściciel mojej XT-ki z niewiadomych mi przyczyn zamontował tłumnik od Suzuki Bandit 600?

Byłem bardzo zdziwiony!
Mysle nad nowym tłumnikiem który bedzie przyjemnie basował a nie tłumił jak robi ten obecny.
Czy po wyęciu ''flaków'' z obecnego tłumnika można uzyskać lepszy dźwięk a przy tym nic nie uszkodzić?
Proszę o radę oraz ciekawe pomysły związane z układem wydechowym w XT 600 2KF.
Pozdrawiam:D
- DiDiamondRec
- Świeżak
Kiedyś było pisane o układach wydechowych.
Poszukaj dobrze.
Jeden przykład ci przytoczę:
Jak z butów wyciągniesz wszystkie wkładki i sznurówki czy wygodnie będzie ci sie chodziło?
Poszukaj dobrze.
Jeden przykład ci przytoczę:
Jak z butów wyciągniesz wszystkie wkładki i sznurówki czy wygodnie będzie ci sie chodziło?
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
nie kombinujsie od innych motocykli kupcie akcesoryjne do tego typu motocykli fajne są Akrapy I Leo fajnie nisko basowo pracują... słyszałem kilka takich motocykli z tymi końcówkami naprawdę z p...zdy miąższ....
-
YZF R1 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości