Set do zx6r 1999r, czy istnieje zamiennik z innego modelu.
• Strona 1 z 1
Set do zx6r 1999r, czy istnieje zamiennik z innego modelu.
Witam, dziisaj troszke zaszalalem(amator) zaliczylem glebe i połamalem 2 prawe sety tyl udalo mi sie dostac w najwiekszym serwisie z aukcjami internetowymi w polsce;) przedniej prawej nie znalazlem, natomiast widzialem od zx9r z 01r. Główne pytanie, czy podpasuje mi set z innego modelu zx()r
- inspirationss
- Świeżak
-
YZF R1 - Moderator
U mnie dwa sety pękły, przypomne ze bylo wczoraj tylko 8'C wiec alu stracilo wlasciwosci plastyczne...

- inspirationss
- Świeżak
kolego ja w kwietniu szukalem seta do moje zx9r wiec sasuje ponoc po 1998 do 2001
i ponoc sa takie same jak do zx6r nie polecalbym spawania ze wzgledu ba to ze ja dalem (byl pekniety w 3 miejscach tam grze sa sroby) wiec po " pospawaniu" zrobilem 30km i pekl wiec nie polecam spawania ze wzgledu na wytrzymalosc a poza tym to bezpieczenstwo czasami trzeba lekko stanac na podnozkach (np nierowniosci na drodze)a jak wtedy by Ci pekl to w najlepszym wypadku siadSZ w najgorszym spadasz z moto na asfalt...
niestety ja musialem kupic nowy i zaplacilem za niego 300zl... pozdrawiam...
i ponoc sa takie same jak do zx6r nie polecalbym spawania ze wzgledu ba to ze ja dalem (byl pekniety w 3 miejscach tam grze sa sroby) wiec po " pospawaniu" zrobilem 30km i pekl wiec nie polecam spawania ze wzgledu na wytrzymalosc a poza tym to bezpieczenstwo czasami trzeba lekko stanac na podnozkach (np nierowniosci na drodze)a jak wtedy by Ci pekl to w najlepszym wypadku siadSZ w najgorszym spadasz z moto na asfalt...
niestety ja musialem kupic nowy i zaplacilem za niego 300zl... pozdrawiam...
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1