mysl o małym tuningu zewnetrznym ... POMOCY
• Strona 1 z 1
mysl o małym tuningu zewnetrznym ... POMOCY
Czy dało by rade załozyć czache lampe i przedni stelaz od Fazera 2000 rok albo od R1 do 00 rok do mojego moto ??? Prosze o wasze odpowiedzi , z góry dziekuje za szybka odpowiedz i pozdrawiam...
Ponizej wierne zdjecie mojego moto
Ponizej wierne zdjecie mojego moto
- Załączniki
-
- DSCF0837.JPG (71.33 KiB) PrzeglÄ…dane 2025 razy
- GucioMarcin
- Świeżak
właśnie, nie ciekawie by to wyglądało
tak jak mówił PTB lepiej przerobić na streeta nie musisz go zaraz używać do stuntu
i nie koniecznie musi być to tylko mini owiewka typu "ufo" można zmienic zadupek na tuningowy jest tego troszkę na allegro ale można tez znaleźć na necie, a tam jest już tego dużo
motorek wtedy by naprawdę ładnie wyglądał
pozdro

>Patol< 

-
HANS - VIP Åšcigacz.pl
TYlko ze ja zostawic tylko czache i zaduek , boki wywalic imiec silnik odkryty... Czy nadal jest to mozliwie i jakie by były koszty :
1, Czacha, lampa i stelaz od Fazera 2003 rok
2.Zadupek lampa tylnia od Yamahy R1
I mam pytanie do baku czy jakis podejdzie ??? Prosze o wasze odpowiedzi, a za wczesniejsze dziekuje
I mam pytanie do baku czy jakis podejdzie ??? Prosze o wasze odpowiedzi, a za wczesniejsze dziekuje
- GucioMarcin
- Świeżak
mozna to wszystko zrobic, ale licz sie z tym ze koszt przerobki i czesci, ktore wymieniles przewyzszy wartosc calego moto :/ ...lepiej faktcznie zrob z tego streeta albo zmien na nowszy model
GucioMarcin napisał(a):TYlko ze ja zostawic tylko czache i zaduek , boki wywalic imiec silnik odkryty... Czy nadal jest to mozliwie i jakie by były koszty :
- tazzman
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości