Napinacz F3 jaki................
• Strona 1 z 1
Napinacz F3 jaki................
Witam chciałem zmówić napinacz łańcuszka rozrządu do CBR F3 z 96 roku....Podałem numer ramy wszystko pięknie ładnie ale koleś mówi ze do tego modelu idą dwa rodzaje napinczy i musi mieć numer silnika. A że mój motur z angli to nie posiada takich numerów. Może mi ktoś podpowiedzieć jaki tam napinacz idze ?? Prawdopodobnie mu chodziło czy hydrałliczny albo mechaniczny .....
Wiec czekam na odp dzięki i pozdrawiam
Wiec czekam na odp dzięki i pozdrawiam
F-czy %-) -sprzedane ;]
- -sailor-
- Świeżak
W poczatkowej fazie produkcji F3 to jest na poczatku 95 roku byl jeszcze stosowany hydrauliczny napinacz rozrzadu. Zastopiono go mechanicznym. Ja mam duze uprzedzenia do napinaczy stosowanych w tych modelach i radze sobie zamowic napinacze APE
http://cbrzone.com/sprockets.html
http://cbrzone.com/sprockets.html
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Witajcie:)
Też ostatnio zamawiałem do swojej f3'ki napinacz. Czekałem 7 dni roboczych na orginał za 280pln. Co do zamawiania wystarczył numer ramy.
Też ostatnio zamawiałem do swojej f3'ki napinacz. Czekałem 7 dni roboczych na orginał za 280pln. Co do zamawiania wystarczył numer ramy.
Romet Pony-> Simson S51-> Yamaha Dt-> Yamaha Rd125->Gpz500s->Cbr F3
-
Pietras007 - Świeżak
Szukałem po mieście co mozna, gdzie i za ile. Do wyboru była regeneracja za 150 polegająca na wymianie sprężyny oraz druga w sumie lepsza w autoryzowanym serwisie Aso gdzie zamawiałem:)
Romet Pony-> Simson S51-> Yamaha Dt-> Yamaha Rd125->Gpz500s->Cbr F3
-
Pietras007 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości