Klopociny z r6
• Strona 1 z 1
Klopociny z r6
No i stalo sie, glebowalem r6-tka. Caly tyl jest rozwalony, zgiety wahacz, siedzenia zmiazdzone, krotko mowiac "troszke" poturbowany Podczas slizgu przetarla sie miska i sciekl olej, juz to naprawilem (wymienilem czesc i zalalem olej), ale teraz mam problem z odpaleniem. Jak przekrecam kluczyk to pali sie kontrolka "trouble engine", rozrusznik kreci, ale nie odpala. Elektryka jest ok (z wyjatkiem migaczy, lampy przedniej). Gdzie moze byc przyczyna ? Prosze o pomoc.
- greego
- Świeżak
-który rok motocykla??
-czy jak przekręcasz kluczyk z wyłącznikiem awaryjnym włączonym to czy słychać prace wtrysków?
-jest iskra?
- czy poza świecącą kontrolką widać jakieś inne komunikaty?
-czy jak przekręcasz kluczyk z wyłącznikiem awaryjnym włączonym to czy słychać prace wtrysków?
-jest iskra?
- czy poza świecącą kontrolką widać jakieś inne komunikaty?
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
yamaha chyba czegoś takiego nie montuje, aczkolwiek pamiętam, że miałem kiedyś podobny objaw, ale moto postało 2 minuty i teraz nie pamietam czy zgasła kontrolka trouble engine i odpaliłem, czy odpaliłem i zgasło trouble engine;)
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
Rok 2008. Jak przekrecam kluczyk to slychac prace wtryskow, iskry jeszcze nie sprawdzalem, poza swiecaca kontrolka nie widze innych komunikatow. Jesli jest w r6 wylacznik wstrzasowy i wlasnie przez niego (a raczej "dzieki niemu") silnik zgasl, to jak go teraz wlaczyc?
- greego
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości