skutki parkingówki-nie pali-proste pytanie do mechaników :)
• Strona 1 z 1
skutki parkingówki-nie pali-proste pytanie do mechaników :)
witam
chciałbym uzyskać odpowiedz na proste pytanie
czy w wyniku położenia na chwile motocykla na prawą strone - silnik był wyłączony - prakowałem moto i pociągnął mnie na prawo i go połozyłem - mogło coś gdzieś się przelać i stąd problemu z paleniem ?
motocykl suzuki gs500f - gaźniki - nie chce palić na ssaniu, ale po dodaniu gazu w czasie palenia chodzi ale zaraz gaśnie - dzisiaj niby odpalił ale coś słabo - dodam że połozyłem go w sobote - potem zrobiłem 250 km w ciągu dwóch dni i nagle pojawiły się problemy. czy coś gdzieś mogło się zapchać ?
dzięki bardzo
chciałbym uzyskać odpowiedz na proste pytanie

czy w wyniku położenia na chwile motocykla na prawą strone - silnik był wyłączony - prakowałem moto i pociągnął mnie na prawo i go połozyłem - mogło coś gdzieś się przelać i stąd problemu z paleniem ?
motocykl suzuki gs500f - gaźniki - nie chce palić na ssaniu, ale po dodaniu gazu w czasie palenia chodzi ale zaraz gaśnie - dzisiaj niby odpalił ale coś słabo - dodam że połozyłem go w sobote - potem zrobiłem 250 km w ciągu dwóch dni i nagle pojawiły się problemy. czy coś gdzieś mogło się zapchać ?
dzięki bardzo
- salsafreak
- Świeżak
Zalał się 500 tak mają jak sie wyglebią... Kumpla ciągali 30 minut zanim odpalił... Wykreć swiece przeczysc poczekaj az odparuje startu w filtr chociarz ja dawałem pod świece odrobine
Niema bata pali.
Niema bata pali.
cztery w rzędzie wjedzie wszędzie
- HWC
- Świeżak
A o jezdził jeszcze potem...
Wiec mogły sie jakoś pływaki zawiesić czy coś...
Wiem ze w moto typu nowe R6 R1 są czujniki gleby które wyłanczają wszystko zeby motor nie poszedł w dym ale to GS więc nie ma czegoś takiego...
Nic nie przychodzi mi na myśl...
Zajzyj do srodka poczyść moze brud wypłynął z kadśtam czy z odstojnika jakiegoś i wiesz..
Wiec mogły sie jakoś pływaki zawiesić czy coś...
Wiem ze w moto typu nowe R6 R1 są czujniki gleby które wyłanczają wszystko zeby motor nie poszedł w dym ale to GS więc nie ma czegoś takiego...
Nic nie przychodzi mi na myśl...
Zajzyj do srodka poczyść moze brud wypłynął z kadśtam czy z odstojnika jakiegoś i wiesz..
cztery w rzędzie wjedzie wszędzie
- HWC
- Świeżak
jutro lookne sobie i zobaczymy
szkoda rozbierać bo 4 tygodnie temu były czyszczone gaźniki i robione zawory ale cóż....
dzięki
szkoda rozbierać bo 4 tygodnie temu były czyszczone gaźniki i robione zawory ale cóż....
dzięki
- salsafreak
- Świeżak
Cześć,
pierwsza najprostsza sprawa do samodzielnego sprawdzenia - sprawdź filtr powietrza, czy nie zasyfiło. Najprostsze i najszybsze do zrobienia w domowych warunkach.
Pozdrawiam
Michał
pierwsza najprostsza sprawa do samodzielnego sprawdzenia - sprawdź filtr powietrza, czy nie zasyfiło. Najprostsze i najszybsze do zrobienia w domowych warunkach.
Pozdrawiam
Michał
Michał
Kawasaki ER-5
Kawasaki ER-5
-
michalw80 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości