kawasaki zx6 r 1997
• Strona 1 z 1
kawasaki zx6 r 1997
witam
ostanio jadac moim kawasaki dojechałem do domu i wyciekł mi olej z silnika mialem cała lewa strone ochlapana olejem co to moze byc?
i jakie bede koszty naprawy?
prosze o pomoc, ja osobiscie nie znam sie na mechanice.
ostanio jadac moim kawasaki dojechałem do domu i wyciekł mi olej z silnika mialem cała lewa strone ochlapana olejem co to moze byc?
i jakie bede koszty naprawy?
prosze o pomoc, ja osobiscie nie znam sie na mechanice.
- ryzykant
- Świeżak
gdzie ci ten olej polecial po glowicy czy gdzies dolem, z przodu masz chlodnice oleju moze ona padla choc to malo prawdo podobne,do chlodnicy oleju dochodza dwa weze gumowe moze jeden z nich pekl.musisz poprostu zobaczyc i bedziesz wiedzial co sie stalo.
- jurekgpx
- Świeżak
juz ususnołem awarie wymiena byla kapa lewa silnika i uszczelka puściła bo ktoś juz nie wydał na nową, ale pojawił mi sie kolejny problem jechałem sobie kawa zabrakło mi paliwa kolega dowiózł mi zrobilem moze 6km i motor padł czerwona kontrolka czyli chyba od oleju sie zapaliła a wskaźnik temp. silnika jest max u góry nawet teraz gdy motor jest zimny wskazówka jest na maxa i motor nie odpala co to moze byc czy padł jakis czujnik czy co?
- ryzykant
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa