Światła + Opis
• Strona 1 z 1
Światła + Opis
Witam,
Może to głupia prośba, ale mógłby mi ktoś zrobić foto świateł i podpisać, oczywiście razem z wszystkimi włącznikami (najlepiej Yamaha SR 125) bo szukałem po necie i nie znalazłem, a jakoś mi to z głowy wypadło i muszę sobie przypomnieć.
Pozdrawiam.
Może to głupia prośba, ale mógłby mi ktoś zrobić foto świateł i podpisać, oczywiście razem z wszystkimi włącznikami (najlepiej Yamaha SR 125) bo szukałem po necie i nie znalazłem, a jakoś mi to z głowy wypadło i muszę sobie przypomnieć.
Pozdrawiam.

-
Skr3czu - Świeżak
Kolego Skr3czu - po co Ci światła w tym motorku?
Jeśli na egzamin na prawo jazdy kat. A lub kat. A1 to informuje że w Szczecinie egzamin odbywa się na Yamaha YBR 125 (2008) na kat. A1 i na Yamaha YBR 250 (2008) na kat. A
Jeśli na egzamin na prawo jazdy kat. A lub kat. A1 to informuje że w Szczecinie egzamin odbywa się na Yamaha YBR 125 (2008) na kat. A1 i na Yamaha YBR 250 (2008) na kat. A
-
ZWA_Z434 - Świeżak
w kazdym moto przy prawej manetce masz poziomy przelacznik tam zapalasz postojowki lub swiatlo glowne alub je wylanczasz...
przxy lewej manetce masz przelacznik dlugich / mijania...
przxy lewej manetce masz przelacznik dlugich / mijania...
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
Na pewno tak jest. Jeździłem już Hondą, kilkoma Kawasaki, Yamahą Dragstar i nową czterosuwową MZ i wszędzie tak były światła umieszczone. Kolega tylko nie dopowiedział, że kierunkowskazy też są przy lewej manetce.
Michał
Kawasaki ER-5
Kawasaki ER-5
-
michalw80 - Świeżak
w YBR dlugie sa na lewej manetce.......na prawej jest OFF/ON od rozrusznika...tak przynajmniej pamietam....
a zreszta w YBR jak sie przekreci kluczyk to odrazu sie postojowki swieca jak sie odpali to samoczynnie mijania...a drogowe w lewym reku...
a zreszta w YBR jak sie przekreci kluczyk to odrazu sie postojowki swieca jak sie odpali to samoczynnie mijania...a drogowe w lewym reku...
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości