Polamane czesci przednie w zx6r - zx6rr
• Strona 1 z 1
Polamane czesci przednie w zx6r - zx6rr
Witam mam taka sprawe, chodzi o polamane plastiki pod "tablica rozdzielcza" w kawie 2003, zx6r. Prawdopodobnie byl lekko uderzony lub zaliczyl glebe na parkingu. Bo rama wyglada ok.
Moje pytanie brzmi, jak to moge naprawic. PLastik ten jest jakby przedluzeniem ramy, powinien byc do mniej przymocowany ale widac ze zostaly ulamane plastikowe elementy mocujace, tam gdzie przechodza sruby do mocowania. Wiem ze sa warsztaty gdzie moga "zespawac" plastiki ale boje sie ze potem tego nie zloze sam. A oddanie do naprawy wiaze sie pewnie z ogromnymi kosztami. Moglbym to pewnie przykleic ale wole zrobic cos bardziej profesjonalnego.
Co myslicie i co wy byscie zrobili na moim miejscu?
Pozdrawiam swiezy motocyklista ;p
Moje pytanie brzmi, jak to moge naprawic. PLastik ten jest jakby przedluzeniem ramy, powinien byc do mniej przymocowany ale widac ze zostaly ulamane plastikowe elementy mocujace, tam gdzie przechodza sruby do mocowania. Wiem ze sa warsztaty gdzie moga "zespawac" plastiki ale boje sie ze potem tego nie zloze sam. A oddanie do naprawy wiaze sie pewnie z ogromnymi kosztami. Moglbym to pewnie przykleic ale wole zrobic cos bardziej profesjonalnego.
Co myslicie i co wy byscie zrobili na moim miejscu?
Pozdrawiam swiezy motocyklista ;p
- Załączniki
-
pek5.jpg
- rowniez prawa...
- (213.88 KiB) Pobrane 182 razy
-
pek4.jpg
- z prawej strony
- (118.4 KiB) Pobrane 166 razy
-
pek3.jpg
- widok od przodu, przez wlot miedzy swiatlami.
- (98.86 KiB) Pobrane 164 razy
-
pek2.jpg
- to samo tylko blizej..
- (147.5 KiB) Pobrane 159 razy
-
pek1.jpg
- marnie widac, ale pod wyswietlaczem jest polamany plastik..
- (62.49 KiB) Pobrane 157 razy
ucze sie ... na zx6r `03
-
dudek - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości