Zobacz wątek - cbr 600 f4i światła
NAS Analytics TAG

cbr 600 f4i światła

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

cbr 600 f4i światła

Postprzez asmodeusz » 31/5/2008, 21:18

Co zrobić, żeby światła światła moto z UK świeciły, jak europejskie w ruchu prawo stronnym? można je jakoś ustawić, przerobić, czy trzeba kupić nowy reflektor. Nie chcę liczyć na to, że może przejdzie przegląd, tylko ma być w 110% przygotowany na Polską rzeczywistość i oświetlać pobocze.
DZIĘKI

Za wszelkie sugestie przełożenia kierownicy na "doba" stronę.... dziękuję :p
asmodeusz
Świeżak

Postprzez jurekgpx » 9/6/2008, 17:38

za to czy droga jest oswietlana z prawej czy lewej strony odpowiada szklo na reflektorze ktory posiada odpowiednio rozmieszczone elementy rozpraszajace swietlo,nie wiem tylko czy ten element jest wymienny czy nie bo jezeli nie to bedziesz musial raczej kupic europejski reflektor.
jurekgpx
Świeżak

Postprzez hugo2003 » 10/6/2008, 18:13

jurekgpx napisał(a):za to czy droga jest oswietlana z prawej czy lewej strony odpowiada szklo na reflektorze ktory posiada odpowiednio rozmieszczone elementy rozpraszajace swietlo,nie wiem tylko czy ten element jest wymienny czy nie bo jezeli nie to bedziesz musial raczej kupic europejski reflektor.

chce tylko zaznaczyc ze teraz coraz wiecej reflektorow jest takich ze szkolo jest zasteppowane platikiem i ten plastik jest gladki a tylo lustro reflektora jest odpowiednio"karbowane" wiec moze da rade tak "podkrecic "rteflektor by swiecil tak gdzie chcesz......
Motorynka Pony

WSK 125 (1983r)

MZ ETZ 251

GSX 600F

ZX 9 R (moje oczko w głowie)
hugo2003
Mieszkaniec forum

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości

na górê