Zobacz wÄ…tek - serwis Wariant 2 - Katowice
NAS Analytics TAG

serwis Wariant 2 - Katowice

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

serwis Wariant 2 - Katowice

Postprzez arek » 11/9/2006, 14:31

Krotka opowiesc zeby przestrzec wszystkich: zawiozlem tam motor w celu: wymiany plynow i filtrow, regulacji zaworow i gaznikow, wymiany uszczelniaczy przedniego zawieszenia, sprawdzenia instalacji elektrycznej.
Termin 7 dni (!!!). Po 6 dzwonie i slysze: "nie mamy uszczelnieczy, beda jutro",
dzien pozniej "nie mamy... beda jutro". Zalatwilem im uszczelniacze w 5 minut (!!!). Motor bedzie... "za dwa dni" bo jeszcze nic z nim nie zrobile (k...!). Przyjezdzam po dwoch dniach i co ? "Nie wymienilismy oleju bo nie mamy filtra. Urwana linka powrotna do gazu ale tez nie mamy" (tutaj nie napisze co sobie pomyslalem). Na koniec rozliczenie: "nie mozemy panu dac faktury (!!!) bo ustawa zabrania (!!!)". Kazdy kto dostaje rachunki za prad lub gaz wie ze to bzdura. Jednym slowem goscie wala lewizne !
Aby obrazu tego pseudo-serwisu bylo koniec... wale do domu na maszynie i nagle, kaszle, prycha i gasnie. Dobrze ze nie wyprzedzalem wtedy tira! Ogladam grzebie i ... klema nie przykrecona i spadla z akumulatora. Do tego pokrywa akumulatora lata wszedzie bo jednej sruby brakuje a druga przykrecona bez podkladki przeszla przez otwor !

No koniec zeby nie bylo watpliwosci: Wariant 2, Katowice, ul. Siemianowicka.

Nawet z taczkami tam nie pojade !
arek
Świeżak

Postprzez Thrillco » 11/9/2006, 14:36

dziękujemy za info-ja na szczęscie mam za daleko by tam ew. trafić:)
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez PTB_PL » 11/9/2006, 16:01

no to ladne asy ja bym na nich naslal skarbowke zeby sie z nimi rozliczyla
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
PTB_PL
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê