cieknÄ…cy simering na wale???
• Strona 1 z 1
cieknÄ…cy simering na wale???
Witam mam taki problem w gpx600r że zaczął mi cieknąć olej zpod dekla magneta.Podejżewam ze puścił simering na wale. Teraz pytanko czy da sie go wymienić bezposrednio po sciagnieciu kola magnesowego??poprostu wydlubac stary i nalozyc nowy?? dziwna sprawa bo wszesniej mialem problem z odkrecajacym sie kolem magnesowym ale zakrecilem je na kleju do gwintow i jest ok. mam nadzieje ze wal nie został skrzywiony po wczesniejszej naprawie... a czy mozna to w jakis latwy sposob zdiagnozowac??? prosze o pomoc! wydaje mi sie ze silnik podczas pracy ma wieksze drgania niz dawniej ale nie wydaje zadnych dziwnych dzwiekow czy szumów, jest zaskakujaco cichy
- cyjanek87
- Świeżak
ok czyli z wymiana jak podejzewalem nie bedzie problemu, nie pralem mlotem po wale(cos takiego nawet mi do glowy nie przyszlo), a gosc ktory kolo tego robil tez mysle ze napewno nie no ale odkrecajace sie magneto i nagle puczszajacy simering daly mi powody do obaw...ale nic pozyjemy zobaczymy to chcialem wiedziec, bardzo dziekuje za odp
- cyjanek87
- Świeżak
jesli cos Ci stuka to nie wal , tylko lozysko na wale ktore chronione jest simeringiem. Po prostu lozysko nie jest okragle ale zdeka jajkowate i wywalilo Ci simering - zmienisz lozysko + simering i bedzie po sprawie.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości