odblokowanie
• Strona 1 z 1
odblokowanie
Witam mój kumpel posiada KINROAD XT 50-18 Rapido i ma zablokowaneg
I mam pytango gdzie może być załozona blkoada bo motorek rozwija tyle obrtó ile powinien na biegach tez niema bo wchadza 4 i gdze może byc zablokowany
O i prosze mnie nie wyzywac bo to kumpel mi kazał
I mam pytango gdzie może być załozona blkoada bo motorek rozwija tyle obrtó ile powinien na biegach tez niema bo wchadza 4 i gdze może byc zablokowany
O i prosze mnie nie wyzywac bo to kumpel mi kazał

Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
Zobacz czy na kolanku wydechowym niemasz zadnego zwęzenia, kielicha czy czegoś takiego, potem sprawdz dysze i czy nie masz w na korektorze ssącym zadnych tuleji ograniczających przelot
<b>>>>>>>>>>>>>>>>Bez Młota To Nie Robota<<<<<<<<<<<<<

-
ChudyNs1 - Świeżak
Ej chłpaki bo ja mam suzuki gsx 750 inazuma i chciał bym kupic tylnia zebatke tak zebym mugł na 2 biegu stawac na gume to ile zebów musze kupic ja mam 47 i na 2 jak mocno ze sprzegła szczele to mi podnosi z 10 cm tylko
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
Wstaw na tył z 55 - 60 i bedzie git, a jak to nic nie da to zainwestuj jeszcze w przednią zębatke mniejszą.
Lub najtaniej podnies tył, podłuz coś pod amortyzator by wyżej stał, wtedy dęba od dodania gazu bedzie robił:)
Pozdr.
Lub najtaniej podnies tył, podłuz coś pod amortyzator by wyżej stał, wtedy dęba od dodania gazu bedzie robił:)
Pozdr.
<b>>>>>>>>>>>>>>>>Bez Młota To Nie Robota<<<<<<<<<<<<<

-
ChudyNs1 - Świeżak
a jak bym kupił 51 to bedzzie ok?I czy miłancuch starczy bo mam go naciągnietego prawie do konca ? O i jeszcze upomne sie do wyzej napisanego posta to jak podnies tył i w jaki sposub to pomoze
ps gdzie moge kupic zebatke i jaki koszt
ps gdzie moge kupic zebatke i jaki koszt
- piotrekxx
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości