R1 99r oświetlenie obrotomierza i zle wskazania...
• Strona 1 z 1
R1 99r oświetlenie obrotomierza i zle wskazania...
witam, czy mógł by mi ktoś napisać jak dostać się do oświetlenia obrotomierza?? nie jest podświetlona prawa strona, jak sie dostać do żarówek??
pozdr
pozdr
Ostatnio edytowano 25/4/2008, 17:41 przez Bilu., łącznie edytowano 1 raz
R1
- Bilu.
- Świeżak
mało jeżdżę wieczorem, ale dobrze by było, jak by działało, nie lubię jak coś nie działa...
jeszcze jeden fix sie dziś zrobił... obrotomierz zaczął pokazywać sam z siebie 7tyś obr. albo nic nie pokazuje, a na koniec normalnie wskazuje... nie wiem co sie stało, może jakiś czujnik...
jeszcze jeden fix sie dziś zrobił... obrotomierz zaczął pokazywać sam z siebie 7tyś obr. albo nic nie pokazuje, a na koniec normalnie wskazuje... nie wiem co sie stało, może jakiś czujnik...
R1
- Bilu.
- Świeżak
http://ymenvom.nl/manuals/U5JJE0.PDF
powinna Cie zainteresować strona 22-23:)
A w skrócie:
Specific r/min Faulty electrical circuit
3,000 r/min Throttle position sensor
4,000 r/min Speed sensor
7,000 r/min EXUP system
także widocznie coś z EXUPem:)
powinna Cie zainteresować strona 22-23:)
A w skrócie:
Specific r/min Faulty electrical circuit
3,000 r/min Throttle position sensor
4,000 r/min Speed sensor
7,000 r/min EXUP system
także widocznie coś z EXUPem:)
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
ok! tylko motor jak jechał, tak jedzie, nie odczuwam różnicy... dziwne, ale w przyszłym tygodniu będę zmieniał opony to zerknie się na to... hmmm
może gdzieś się coś wypięło, wczoraj jechałem wałbrzyską do karmelkowej i po tym zaczęła foxować wskazówka na obrotomierzu...
może gdzieś się coś wypięło, wczoraj jechałem wałbrzyską do karmelkowej i po tym zaczęła foxować wskazówka na obrotomierzu...
R1
- Bilu.
- Świeżak
watpie ze odczujesz spadek mocy z powodu zepsutego exupa, tak samo jak znajomy ma zepsuty silnik od sterowania przepustnica, teoretycznie powinien odczuc spadek mocy z srednim zakresie obrotow - w praktyce jak jezdzil tak jezdzi:) moze przy wiekszych predkosciach mozna odczuc spadek dynamiki w srednim zakresie obrotow? nie wiem.
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
na końcu kolektora po lewej stronie, nie udało mi go odkręcić, ale poruszałem trochę linkami ale to tez nic nie dało, pojechał, tam gdzie się zepsuło... nasza karmelkowa, po wyjedzie obrotomierz ok! i chodzi jak by lepiej, ale to może być tylko moje zadowolenie 

R1
- Bilu.
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości