odkrecanie glowicy
• Strona 1 z 1
odkrecanie glowicy
musze odkrecic glowice ale plyn chlodzacy do cylindra wlatuje przez glowice czy trzeba spuszczac ten plyn zeby mi sie nie wlal do cylindra???czy bedzie mozna zalozyc stara uszczelke???
- rafal919
- Świeżak
Nie możesz zakładać starej uszczelki to nie traktor, poczytaj czym to grozi viewtopic.php?t=17318&start=0
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Boze...
Tak trzeba spuscic plyn chlodniczy, oczywiscie. Uprzedzajac Twoje pytanie - w instrukcji masznapisane w jaki sposob (gdzie jest srubka bad z kranik).
Zapewne bedziesz musial jeszcze spuscic olej, zalezy co bedziesz robil... tylko odkrecal czy dlubal przy wale
Tak trzeba spuscic plyn chlodniczy, oczywiscie. Uprzedzajac Twoje pytanie - w instrukcji masznapisane w jaki sposob (gdzie jest srubka bad z kranik).
Zapewne bedziesz musial jeszcze spuscic olej, zalezy co bedziesz robil... tylko odkrecal czy dlubal przy wale
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Kolego, a jakim celu chcesz zakładać starą uszczelkę?
Za droga czy niedostępna? Oczywiście, że nie można zakładać na starą.
Simon, nie wiem jak w motocyklu ale w samochodzie miałem zdejmowaną głowicę bez potrzeby spuszczania płynu - nie było problemu.
p.s. olej też nie był spuszczany.
Za droga czy niedostępna? Oczywiście, że nie można zakładać na starą.
Simon, nie wiem jak w motocyklu ale w samochodzie miałem zdejmowaną głowicę bez potrzeby spuszczania płynu - nie było problemu.
p.s. olej też nie był spuszczany.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
Suzi GS500F
-
Inku - Bywalec
płyn spuszczasz zdejmując wąż biegnący od chłodnicy do najniższego połączenia z silnikiem. Ewentualnie jak nie chcesz ściągać węża to niedaleko z przodu silnika jest śrubka ale ciężko się do niej dostać (przynajmniej u mnie). Nie musisz spuszczać oleju ze skrzyni dopóki nie będziesz zdejmował lewego dekla albo rozpoławiał silnika.
Jak znajdziesz gdzieś do kupienia uszczelkę pod cylinder to daj mi namiary pls. bo miałem w planie docinać ale nie wiem jaka powinna być oryginalna grubość-poza tym wolę kupić oryginalną.
Jak znajdziesz gdzieś do kupienia uszczelkę pod cylinder to daj mi namiary pls. bo miałem w planie docinać ale nie wiem jaka powinna być oryginalna grubość-poza tym wolę kupić oryginalną.
-
suley - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości