pytanie do mechników kawasaki zzr600 94r zx600e
• Strona 1 z 1
pytanie do mechników kawasaki zzr600 94r zx600e
Witam
Mam pytanko do mechaników, mam taki problem posiadam motocykl kawasaki zzr600 94r silnik zx600e. w którym wysypały sie zawory ssące:(
Koszt nowego jednego zaworu ssącego to wydatek 100zł:( a jest mi potrzebne 8szt:( problem w tym ze do tego modelu nie ma zamienników tylko oryginalne, tak sie zakłada ze mam dostęp do zaworów ssących z zx6r(zx600f) z 95r po 40zł za sztukę. orientuje sie ktoś czy pod pasowały by do mojego motorku?? czy mam dać sobie z nimi spokój i szukać nowej głowicy??
Mam pytanko do mechaników, mam taki problem posiadam motocykl kawasaki zzr600 94r silnik zx600e. w którym wysypały sie zawory ssące:(
Koszt nowego jednego zaworu ssącego to wydatek 100zł:( a jest mi potrzebne 8szt:( problem w tym ze do tego modelu nie ma zamienników tylko oryginalne, tak sie zakłada ze mam dostęp do zaworów ssących z zx6r(zx600f) z 95r po 40zł za sztukę. orientuje sie ktoś czy pod pasowały by do mojego motorku?? czy mam dać sobie z nimi spokój i szukać nowej głowicy??
- radosny5
- Świeżak
jak do mechanikow to i dzla "Mechanika". Pamietaj na przyszlosc aby umieszczac posty w odpowiednich dzialach bo potem niechcacy robisz zamieszanie. Przeniose ci go ale to tak na przyszlosc.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości