jak ostygnie nie odpala
• Strona 1 z 1
jak ostygnie nie odpala
Witam...mam pytanie..kupiłem nowy skuter...przejechałem na nim narazie 8km...pogoda nie odpowiednia...
ale mam taki problem nie mogłem go odpalić...serwis poradził ...wykręcić świece wlać strzykawke paliwa i ma być już cacy....zrobiłem tak odpalił przegazowałem go...zaczą jeżdzić..bez problemowo....ale na 2 dzień to samo...jak mam jechać gdzieś dalej...nie będe po ostygnięciu cały czs dolewał mu paliwa strzykawką.....co może być nie tak? może to wina niedotarcia?...Acha jeszcze taki drobiazg....jak go odpalam na 2 dzień to zaczyna palić i gaśnie....jakby nie dostawał paliwa...tylko wypali to co ma w gażniku...

- Pitt**
- Świeżak
Sprawdź układ paliwowy --> odpowietrzenie zbiornika, czy masz benze, czy jest paliwo w przewodzie , czy wogóle leci do gaźnika
jest:
XR 200 R 83r
motocykl x
DT 80 93r supermoto --> no co?
cipkowóz (różowy komar
)
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
XR 200 R 83r
motocykl x
DT 80 93r supermoto --> no co?

cipkowóz (różowy komar

fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r

-
thor - Świeżak
popieram Adriana, skoro na gwarancji to oddaj im niech sami sie tym zajma. a takie gadki ze strzykawka pod swiece to moga sobie wsadzic. po prostu chca cie miec z glowy.
wal do nich i pozniej po naprawie sprawdz na miejscu czy zlokalizowali problem i go zlikwidowali
wal do nich i pozniej po naprawie sprawdz na miejscu czy zlokalizowali problem i go zlikwidowali
willyfog - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa