Skrzynia biegów w kawasaki zxr 400
• Strona 1 z 1
Skrzynia biegów w kawasaki zxr 400
Witam. Mam mały problem z moją skrzynią biegów w mojej kawie. Problem polega na tym że podczas jazdy nie powinien mi wrzucać na luz, gdy przełączm z 1 na 2 to majpier wskakuje luz a potem musze jescze raz poprawić na dwujke
cichy
- 1234576
- Świeżak
jesli ktos jeżdzi "turystycznie " to moze sie nieprzejmowac,ale jak chce sie jezdzic plastikiem tak jak Bóg przykazał;) ,to napewno taka dolegliwosc jest conajmniej irytujaca,napewno koszty nie beda małe"ale wszystko względne jest" .
tak sie składa ze mam 2 skrzynie z wodzikami(jedna jeszcze w bloku sinika)za tą luzem 100 ,a za tą w bloku razem z blokiem(musiałbys przełozyc sobie góre i osprzet ewentualnie moge ja to zrobić za niewiarygodnie atrakcyjną cene 149,99:) ewentualnie zostawisz swój blok i cena bedzie jeszcze nizsza
tak sie składa ze mam 2 skrzynie z wodzikami(jedna jeszcze w bloku sinika)za tą luzem 100 ,a za tą w bloku razem z blokiem(musiałbys przełozyc sobie góre i osprzet ewentualnie moge ja to zrobić za niewiarygodnie atrakcyjną cene 149,99:) ewentualnie zostawisz swój blok i cena bedzie jeszcze nizsza
- guural
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości