Yamaha r1 99rok
• Strona 1 z 1
Yamaha r1 99rok
siema wszystkim mam pytanie,mam r1 z 99r. i niedziała mi obrotomierz po zapaleniu motora wskaznik z obrotomierza stoi na 4000 tys obrotów bez reakcji??? co jest wada tego? badz co jes to wymiany??
kocham szybkość....
- Łukasz007
- Świeżak
No ktos to przeniesie, a jak nie wiesz jak mu pomoc to sie nie odzywaj..
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
prawdopodobnie czeka cie wizyta w serwisie.
obrotomierz poza swoja podstawowa funkcja sluzy takze jako wyswietlacz bledow silinika.i tak na przyklad 7 tys mowi o problemach z exupem. ale co 4 to nie pamietam. musisz sprawdzic w instrukcji obslugi jakiemu problemowi odpowiada ta wartosc. (ja niestety nie mam tej ksiazeczki przy sobie).
jest tez jeszcze jedna mozliwosc. kiedys podczas jazdy w deszczu mialem podobny problem. zatrzymalem sie, motocykl obsechl i wszystko bylo w porzadku. po prostu jakies zlaczki zamokly
obrotomierz poza swoja podstawowa funkcja sluzy takze jako wyswietlacz bledow silinika.i tak na przyklad 7 tys mowi o problemach z exupem. ale co 4 to nie pamietam. musisz sprawdzic w instrukcji obslugi jakiemu problemowi odpowiada ta wartosc. (ja niestety nie mam tej ksiazeczki przy sobie).
jest tez jeszcze jedna mozliwosc. kiedys podczas jazdy w deszczu mialem podobny problem. zatrzymalem sie, motocykl obsechl i wszystko bylo w porzadku. po prostu jakies zlaczki zamokly
- rookie
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa