jakby cos przerywało
• Strona 1 z 1
jakby cos przerywało
witam. mam problem z moja etzka 250. NIcby wszystko działa ok ale tak jakby przerywała czy coś w tym stylu. Coś jakby nie w każdym cyklu dochodziło do wybuchu mieszanki.
- shooter
- Świeżak
przeczysc gaznik i filt powietrza, zobacz czy nie lapie lewego powietrza, sprawdz swiece, i obroty na gazniku, sprawdz plywak czy sie nie zawiesza bo to moze byc przyczyna ze dostaje sie za duzo mieszanki i nie spala jej, przeczysc kranik i sprawdz jeszcze czy cewka dziala poprawnie.

No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
no to sprawa zalatwiona - poraz kolejny swieca wysiadla. zdenerwowalem sie i poszedlem do sklepu z zamiarem kupna nowej swiecy i cewki. swieca cena niewygorowana ale zaz cewke 46zl? czy ich totalnie p.....o? przypomnialem sobie ze w domu na skladzie drobnostek i pierdulek lezy stara cewka od Syrenki. Podpiecie calkiem podobne wiec zaakladam, i pale. mzta szaleje teraz. tylko musialem wygospodarowac wiecej miejsca bo pod siedzenie nie zmiescila sie. wepchalem ja nad aku i bezp. teraz fura sie fura bez zarzutu.
- shooter
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości