Ustawienie kierownicy GS500E
• Strona 1 z 1
Ustawienie kierownicy GS500E
Tu moje pytanie do posiadaczy GS-ów
jak macie kierownice i czy ktos próbował od nowości zmieniać.Chodzi o kierownicze dwu częściową gdzie rączki trzymają takie zaciski i jak macie ustawione: jak najszerzej czyli miedzy uchwytami już raczek nie widać czy wszystko zsunięte blisko siebie i przy zegarach są takie rogi
. jak wygodniej sie jeździ?. teoretycznie węższa kierownica może pomagać w mieście ale czy nie będzie zbyt wrażliwa na skręty ?. Pozdrawiam 

- MIG
- Świeżak
Nie bardzo rozumiem twoje pytanie. Rączki wkładasz w miejsca na nie przeznaczone tak aby nie wystawały w stronę zegarów i przykręcasz mocno żeby nie odpadła podczas jazdy, co ty chcesz tam skracać? Wg mnie im szersza kiera tym lepsza i łatwiejsza sterowność a nie odwrotnie...
GS 500E, 91r -> CBR 600 F2 | http://bikepics.com/members/blatomasz/93cbr600/
-
blatomasz - Świeżak
nie wiem czy moge sie odniesc do filmika z youtube ale jesli tak to przegladnij Ten filmik (otwórz link)
tu kierownica jest wÄ…ska co moze polepszyc jazde w korku ale zmniejszyc panowanie nad kierownica takie moje zdanie, czy przykrecenie tej kierownicy na filmiku nie jest poprawne ? w sumie nikt nie okreslil jak ma byc
tu kierownica jest wÄ…ska co moze polepszyc jazde w korku ale zmniejszyc panowanie nad kierownica takie moje zdanie, czy przykrecenie tej kierownicy na filmiku nie jest poprawne ? w sumie nikt nie okreslil jak ma byc

- MIG
- Świeżak
Wg mnie kiera w tym filmiku nie jest oryginalna i dlatego jest tak zainstalowana. Dodatkowo nie widac dokładnie jak długie są rączki od zewnętrzej strony wiec cięzko cos stwierdzić ale w sumie jak masz gsa to zadne problem przetestować kilka ustwaień kiery z krótszymi lub dłuższymi końcówkami. Cieżko tylko bedzie Ci zmieścic wszystkie wskażniki na krótszych rączkach
miłego testowania. Pozdro

GS 500E, 91r -> CBR 600 F2 | http://bikepics.com/members/blatomasz/93cbr600/
-
blatomasz - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości