filtr k&N za 250 zł a zwykły miw za 50 zł roznica ?
• Strona 1 z 1
filtr k&N za 250 zł a zwykły miw za 50 zł roznica ?
Witam mam pytanie odnosnie tematu . Chcem wymienic filtr powietrza w klxie i jest za 250 zł i za 50 czy jak kupie k&N bedzie jakas roznica ? nie wiem lepiej sie bedzie wkrecał czy cos ? daje linka jakie to filtry http://www.sklep1.larsson.pl/Parts.aspx ... tId=105877
i czy moge wstawic np . filtr od jakiegos endruo ktm gabkowego pasował by ?
i czy moge wstawic np . filtr od jakiegos endruo ktm gabkowego pasował by ?
dylemat nie mam motoru bo nie wiem jaki kupic 

- andrzej_89
- Świeżak
Różnica między K&N i zwykłym filtrem to cena.
Druga sprawa jeśli wstawisz Filtr o większej przepustowości powietrza to musisz przestawić(przeregulować)gaźniki(gaźnik)bo jeśli nie to będzie katastrofa dla twojego motorku.
A jeśli chodzi o przyśpieszenia to przy samym filtrze nic wielkiego się nie odczuwa.
Druga sprawa jeśli wstawisz Filtr o większej przepustowości powietrza to musisz przestawić(przeregulować)gaźniki(gaźnik)bo jeśli nie to będzie katastrofa dla twojego motorku.
A jeśli chodzi o przyśpieszenia to przy samym filtrze nic wielkiego się nie odczuwa.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Firma K&N robi filtry które wytrzymaja Ci tyle samo co moto. Filtry tej firmy można z powodzeniem czyścić, nie wiem jak to się dokładnie robi, czy trzeba jakies specyfiki czy wystarczy sprężone powietrze. Jeśli planujesz mieć moto przez lata to możesz zainwestować w filtr K&N.
Wiatru szum, silnika śpiew, kręta droga oczywiście bez drzew:)
-
krydka - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 8 gości