GSXR600 K2 w momencie odpalenia silnika wyciek ze sprzęgła
• Strona 1 z 1
GSXR600 K2 w momencie odpalenia silnika wyciek ze sprzęgła
Witam koledzy.
Mam może głupie pytanie ale niedawno kupiłem GSXR-a 600 K2 i mam pewien problem. Chodzi o to, że w momencie odpalenia silnika zaczyna cieknąć ze sprzęgła:(. Proszę o informacje czy jest to coś poważnego i co mogę z tym zrobić. Z góry wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam
Mam może głupie pytanie ale niedawno kupiłem GSXR-a 600 K2 i mam pewien problem. Chodzi o to, że w momencie odpalenia silnika zaczyna cieknąć ze sprzęgła:(. Proszę o informacje czy jest to coś poważnego i co mogę z tym zrobić. Z góry wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam
- gringo
- Świeżak
Znaczy cieknie olej przez uszczelkÄ™ prawego dekla?
Cieknie czy tylko lekko siÄ™ poci?
Cieknie czy tylko lekko siÄ™ poci?
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki kolego za odpowiedź, z pod tego dekla raczej cieknie niż się poci... Chce się dokładnie dopytać ponieważ mam do kupienia taki właśnie egzęplarz i niestety nie wiem czy to coś poważnego czy jest to niezbyt poważna sprawa??? jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
- gringo
- Świeżak
To wcale nie jest dekiel sprzęgła
sprzęgło masz dokładnie po drugiej stronie( więc dekiel też) cieknie za sprawą uszkodzonego uszczelniacza na wałku zdawczym lub poszedł o-ring wewnątrz tego wałka- na trzpieniu sprzęgła, ale najprawdopodobniej to pierwsze. Koszt takiej naprawy nie jest wielki pod warunkiem że ma sie troszkę pojęcia o mechanice i klucz 32.

sracz 750
- Roki 86
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości