Sprawdzone warsztaty i serwisy znacie?
• Strona 1 z 1
Sprawdzone warsztaty i serwisy znacie?
Witam .Panowie macie może jakiś ranking serwisów z regionu mazowieckiego godnych polecenia.Chodzi o podstawowe czynności obsługowe np synchronizacja gażników.Chodzi mi o warsztat ,serwis gdzie zawsze jeżdzicie i wyjeżdzcie zawsze zadowoleni z usługi cokolwiek było robione.Dzięku za odpowiedzi
ognisty podmuch
Suzuki Bandit 650 N , Yamaha FZ1,aktualnie Suzuki B-King
- Backdraft
- Świeżak
Nie ma takich warsztatów bo zawsze się znajdzie ktoś komu coś nie będzie odpowiadało
A to za drogo a to że pan kierownik był nie przyjemny itp.
A to za drogo a to że pan kierownik był nie przyjemny itp.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
tu masz radom
viewtopic.php?t=1964
viewtopic.php?t=1964
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
siekson wiesz coÅ› na temat nowego salonu i sewisu
ul.Limanowskiego wjazd tą sama bramą co do supermarketu ,,Plus'' z tyłu- dawne pomieszczenia po radoskórze nazwa ,,AUGUSTYN MOTOCYKLE''
ul.Limanowskiego wjazd tą sama bramą co do supermarketu ,,Plus'' z tyłu- dawne pomieszczenia po radoskórze nazwa ,,AUGUSTYN MOTOCYKLE''
ognisty podmuch
- Backdraft
- Świeżak
No nie bardzo. Jak sam napisales jest calkiem nowy. Odkad go otworzyli bylem tylko dwa razy w radomiu i nie mialem czasu zeby wpasc i zobaczyc co i jak. W przyszly weekend sie wybiore bo mam niedaleko. Jak juz oglądne to zrobie edit w linku który wkleilem powyżej.
A co do serwisu to mysle ze na jakies wieksze info trzeba bedzie poczekac do przyszlego sezonu jak ludzie cos oddadza do zrobienia. Chociaz podejrzewam ze bedzie drogo.
A co do serwisu to mysle ze na jakies wieksze info trzeba bedzie poczekac do przyszlego sezonu jak ludzie cos oddadza do zrobienia. Chociaz podejrzewam ze bedzie drogo.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Pogadałem trochę z gościem co tam ,,urzęduje'' i dowiedziałem się że mają na wyposażeniu hamownię ,koła wywarzają w taki sam sposób jak w motocyklach przygotowywanych na tor
ognisty podmuch
- Backdraft
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości