stuka przód-bandit 600
• Strona 1 z 1
stuka przód-bandit 600
Witam. Jestem właścicielem Bandita 600. W moim sprzęcie dochodzą dziwne stuki z przedniego zawieszenia a zwłaszcza jak nacisne przedni hamulec. Wymienione jest łożysko w główce ramy bo padło na nie podejrzenie. Mi się wydaje że te dziwne dzwięki dochodzą z zacisku na tarczy. Może ktoś jest mi w stanie coś doradzić. Dzięki i pozdrwiam.
- AndrzejOsz
- Świeżak
Wymiana jak wymiana ale ustawić i skasować luz to juz nie taka prosta sprawa...moze być tez od tarczy, że na tulejkach stuka, ale...nie słyszałem, żeby to w banditach się zdazało.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
łożysko wymieniane w serwisie to chyba powinni ustawić. Jest sens jechać z tym do serwisu, znajdą coś.... czy tylko wezmą pieniądze i powiedzą ze tak ma byc.
- AndrzejOsz
- Świeżak
w bandycie sa tarcze plywajace po jakims czasie pojawia sie luz i stad te stuki.poruszaj tarcza w gore i w dol i jesli wyczujesz luz to na 100% to bedzie zrodlem tych stukow.
u mnie napier...ja ze szok.
u mnie napier...ja ze szok.
suzuki gsxr1100 olejak | wrangler 4.0 | http://www.bikepics.com/members/kulka/
-
kulkagsx1200 - Świeżak
lol
ja tez mam Bandita 600 i mowie z gory ze to jest na bank sprezyna przedniego zawwieszenia. One po 15-20 000km zaczynaja stukac, ja skorygowalem to przez wlanie wiecej plynu do amortyzatorow, pomaga ale na krotka mete:) Pozdraiwam jak potrzebujesz wiecej info na temat Bandota to do mnie na GG
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości