Moment
• Strona 1 z 1
Moment
Witam!!
W piatek biore sie wreszcie na swojego sprzeta i mam zwiazane z tym pytanie... chodzi mi o momenty z jakimi przy skladaniu dokrecic czesci...
Np. mialem ogromy problem z odkreceniam wahacza w innej ramie... polamalem nasadke, az wkoncu pojechalem na warsztat... klucz pneumatyczny nawet nie ruszyl... mechanik wziol metrowa rure i zrobil przedluzke i po kilku dziesieciu minutach sruba puscila... niewiem czego to byla przyczyna. A nie chcem zeby mi sie sprzet rozlozyl!
Dzieki i Pozdrawiam!
W piatek biore sie wreszcie na swojego sprzeta i mam zwiazane z tym pytanie... chodzi mi o momenty z jakimi przy skladaniu dokrecic czesci...
Np. mialem ogromy problem z odkreceniam wahacza w innej ramie... polamalem nasadke, az wkoncu pojechalem na warsztat... klucz pneumatyczny nawet nie ruszyl... mechanik wziol metrowa rure i zrobil przedluzke i po kilku dziesieciu minutach sruba puscila... niewiem czego to byla przyczyna. A nie chcem zeby mi sie sprzet rozlozyl!
Dzieki i Pozdrawiam!
Kocham motocykle i razem z nimi umrÄ™!! GPZ 500 > CBR 600
- Shotta
- Świeżak
Witam ! nie dziw się ,że wachacz był tak mocno dokrecony to jedna z najwazniejszych części motocykla nie może byc dokręcona widzi misie od tego zależy twoje ziemskie życie
.Jak już zabieraż się za rozkręcanie i skrecanie najpierw zaopatrz się w odpowiednie narzędzia i odpowiednią dane dokręcen poszczegulnych części bo to nie rower
a jak sobie nie radzisz to daj to zrobic komuś kto się na tym zna bo czasem można więcej popsuc niż naprawic samemu.POZDRO./// 

- KAWA7777
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości