Honda cbr 600f f3 97r wyciek
• Strona 1 z 1
Honda cbr 600f f3 97r wyciek
Witam chciałbym się dowiedzieć co to za wyciek, wygląda jak płyn chłodniczy ale tam jest też połączony filtr oleju ,
kolejene pytanie to czy tam przychodzi jakaś uszczelka bo nie widać żeby tam była ,
proszÄ™ o szybkie odpowiedzi
I ostanie pytanie czy jakbym zdjął tą pokrywe wyczyścił odtłuścił złożył na sylikon to będzie szczelnie ?
kolejene pytanie to czy tam przychodzi jakaś uszczelka bo nie widać żeby tam była ,
proszÄ™ o szybkie odpowiedzi
I ostanie pytanie czy jakbym zdjął tą pokrywe wyczyścił odtłuścił złożył na sylikon to będzie szczelnie ?
- Kuba9712
- Świeżak
widocznie nikt
nie spamuj to po 1, nikt nie siedzi na forum 24H zeby ci w ciąglu minuty odpisać.
znajdź sobie katalog czesci do hondy, z rozstrzałem, i bedzie widac czy jest uszczelka czy nie. jak bedzie to w katalogu bedzie też jej numer, zamówisz sobie z oryginału taka uszczelke, załozysz i nie bedzie ciekło.

nie spamuj to po 1, nikt nie siedzi na forum 24H zeby ci w ciąglu minuty odpisać.
znajdź sobie katalog czesci do hondy, z rozstrzałem, i bedzie widac czy jest uszczelka czy nie. jak bedzie to w katalogu bedzie też jej numer, zamówisz sobie z oryginału taka uszczelke, załozysz i nie bedzie ciekło.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Kuba9712 napisał(a):Nikt nie pomoże?
Uważasz, że ktoś przesiaduje na forum, i czeka tylko, żeby odpowiedzieć na Twój post? Napisałeś go może 2 godziny temu i szczerze nie wiem na co liczysz.
Cieknie Ci z chłodnicy oleju, nie wiem czy powinna być tam uszczelka, to musisz sam obadać w katalogu części, jest tego pełno w necie. Na sylikon to składało się WSK-i. Osobiście nie kupił bym od nikogo motocykla, z poskładanym silnikiem na sylikon.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości