suzuki gsx 600 f wydech napiszcie
• Strona 1 z 1
suzuki gsx 600 f wydech napiszcie
witam wszystkich mam gsx 600 f niedawno go kupiłem i niepodoba mi sie jak chodzi na orginalnych tłumikach. chciałbym coś z tym zrobić
i mam pytanie czy jeśli przewierci się tłumiki to coś to da?
jeśli tak to w którym miejscu przewiercać i jakim wiertłem średnica?
ile ewentualnie dziur trzebaby zrobić aby fajnie chodził
jeśli coś takiego robiliście to napiszcie o wadach tego
dzięki za pomoc
i mam pytanie czy jeśli przewierci się tłumiki to coś to da?
jeśli tak to w którym miejscu przewiercać i jakim wiertłem średnica?
ile ewentualnie dziur trzebaby zrobić aby fajnie chodził
jeśli coś takiego robiliście to napiszcie o wadach tego
dzięki za pomoc
- espanja
- Świeżak
tłumiki nawiercają debile i wieśniacy, tak że to nie ma najmniejszego sensu, no chyba ze lubisz psuć moto
Ja mam ten sam model motoru i mam założone tłumiki firym JAMA na nich jego praca mi się podoba(w sumie to nie wiem jak chodzi na orginałach) taka jest troche basowa bardziej. Jakieś dwa miesiace temu widziałem jak gościu sprzedawał dwa takie tłumiki bardzo tanio, chciał za nie bodajże 200zł, niestety jak teraz patrzałem na allegro to już ich nie było, ale szukaj, one też o wiele łądniej wyglądają
(ps. te tłumiki są akurat robione specjalnie pod ten motor, taki produkt zastępczy, jak chcesz to moge Ci wysłać zdjęcia jak z nimi wygląda)
Ja mam ten sam model motoru i mam założone tłumiki firym JAMA na nich jego praca mi się podoba(w sumie to nie wiem jak chodzi na orginałach) taka jest troche basowa bardziej. Jakieś dwa miesiace temu widziałem jak gościu sprzedawał dwa takie tłumiki bardzo tanio, chciał za nie bodajże 200zł, niestety jak teraz patrzałem na allegro to już ich nie było, ale szukaj, one też o wiele łądniej wyglądają
(ps. te tłumiki są akurat robione specjalnie pod ten motor, taki produkt zastępczy, jak chcesz to moge Ci wysłać zdjęcia jak z nimi wygląda)
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
aaaa juz wiem!
jak Ci sie kiedyś espanja zawór zawiesi w cylinderku to nieprzepalona waha wyleci przez te dzury oblewając wszystko wokół!
zajebiscie! to jest dopiero pomysł!
dzisiaj wywierce chyba ze 100 dziur w każdym wydechu
dzieki!!
_________
GSX F 600
jak Ci sie kiedyś espanja zawór zawiesi w cylinderku to nieprzepalona waha wyleci przez te dzury oblewając wszystko wokół!
zajebiscie! to jest dopiero pomysł!
dzisiaj wywierce chyba ze 100 dziur w każdym wydechu

dzieki!!

_________
GSX F 600
-
MIK - Świeżak
mik napisał(a):aaaa juz wiem!
za******! to jest dopiero pomysł!
dzisiaj wywierce chyba ze 100 dziur w każdym wydechu![]()
dzieki!!
_________
GSX F 600
przeciez napisałem że w urzędze patentowym zgłosiłem nowy wynalazek i zrezygnowałem z dziur w tłumiku na rzecz dziurki w kasku
- espanja
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa