Cos nie tak z mojÄ… hondÄ…
• Strona 1 z 1
Cos nie tak z mojÄ… hondÄ…
Witam,otórz mam honde rebel 125 rok 97
i idzie mi ledwo 100
gdy kupiłem przed 2 laty szła spokojnie 110(z górki nawet więcej)
przez 2 lata zrobiłem ledwo 2 tyś km bo nie miałem prawka,bardzo długo stała
co to może być
paliwo świerze zalane,świece ok,pali na dotyk czyli zaplon też ok
napiszcie mi co i jak ustawić,dajcie jakis poradnik bo nie chce jechac do serwisu,jakieś pojęcie mam ale wole spytać profesionalistów
Jeszcze jedno,dajcie jakiś link do serwisówki do tej hondy,będe dozgonnie wdzieczny(nie ważny język)
i idzie mi ledwo 100
gdy kupiłem przed 2 laty szła spokojnie 110(z górki nawet więcej)
przez 2 lata zrobiłem ledwo 2 tyś km bo nie miałem prawka,bardzo długo stała
co to może być
paliwo świerze zalane,świece ok,pali na dotyk czyli zaplon też ok
napiszcie mi co i jak ustawić,dajcie jakis poradnik bo nie chce jechac do serwisu,jakieś pojęcie mam ale wole spytać profesionalistów
Jeszcze jedno,dajcie jakiś link do serwisówki do tej hondy,będe dozgonnie wdzieczny(nie ważny język)
- stuntday
- Świeżak
Ja bym serwisowki poszlukal na jakims p2p. Natomiast "w jaki sposob" zle idzie, dlawi sie, nie wkreca na obroty, moze dysze masz zatkane w gazniku, ale nie powinien tak ladnie w tym momencie tracic mocy.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
tzn. jak gwałtownie odkręce manetke(na full) dławi sie i jak przytrzymam to aż gaznie
wydaje mi sie że to cos z gaznikiem(myśle że albo filtr przytkane albo za mało paliwa dostaje,filtr czyściłem wiec
prosze o porady jak ustawić dobrze gaznik w tym motorze(wole popytać bo to nie simson czy jawka) tylko droższy motorek
ps. może ktoś ma jakiś link do serwisówki,prosze o poszukanie jak coś,będe naprawde wdzięczny
wydaje mi sie że to cos z gaznikiem(myśle że albo filtr przytkane albo za mało paliwa dostaje,filtr czyściłem wiec
prosze o porady jak ustawić dobrze gaznik w tym motorze(wole popytać bo to nie simson czy jawka) tylko droższy motorek
ps. może ktoś ma jakiś link do serwisówki,prosze o poszukanie jak coś,będe naprawde wdzięczny
- stuntday
- Świeżak
Serwisowke powinienes znalezc na forum Rebel
http://www.rebel250.com/rebelforum/index.php
Jak nie znasz angielskiego to nie pros, zeby ktos ci poszukal bo to potrwa bardzo dlugo a jak tobie sie nie chce to dlaczego komus mialo by sie chciec
Ewentualnie serwis.
http://www.rebel250.com/rebelforum/index.php
Jak nie znasz angielskiego to nie pros, zeby ktos ci poszukal bo to potrwa bardzo dlugo a jak tobie sie nie chce to dlaczego komus mialo by sie chciec

<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości