Naderwane ogniwo zewnetrzne lancucha
• Strona 1 z 1
Naderwane ogniwo zewnetrzne lancucha
Witam wszystkich, po czyszczeniu lancucha zauwazylem ze naderwane mam ogniwko zewnetrzne wyglada to mniej wiecej tak http://imgur.com/KByo5iU nie zauwazylem tego bo motocykl niedawno kupilem i dopiero gdy wzialem sie za skrupulatne czyszczenie lancucha zauwazylem ta usterke. Lancuch jak i naped byly wymieniane przez poprzedniego wlasciciela i sa w bardzo dobrym stanie, dlatego mam do was pytanie czy istnieje mozliwosc wymiany tego jednego ogniwka, oraz jak poznac jaki to jest typ lancucha czy 428 czy 520 czy jeszcze jakis inny, dodam ze firma tego lancucha to REGINA takze jest to dosc dobry lancuch. Na koniec dodam ze nie mam jak sie skontaktowac z poprzednim wlascicielem zeby go spytac bo minelo pare miesiecy od kupna. Pozdrawiam i licze na wasza pomoc 

- ETZ150
- Świeżak
Regina jest znana z pękania. Możesz po prostu wywalić to jedno ogniwo łączące i zastąpić zapinką lub zakuwką. Na ostatniej wyprawie mieliśmy podobny temat w nowym DID
Ale zawsze wozimy kilka zapinek, zapasowe ogniwa i rozkuwarkÄ™

Ale zawsze wozimy kilka zapinek, zapasowe ogniwa i rozkuwarkÄ™
- Artur_
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości