manual do Suzuki RM80 rocznik 1986
• Strona 1 z 1
manual do Suzuki RM80 rocznik 1986
witam,
znalazłem taki motorek w lesie i nigdzie nie mogę znaleźć darmowej instrukcji obsługi..
w sumie mechanikę może ogarnę, ale gorzej ze schematami elektronicznymi ponieważ, ów maszynka jest całkowicie ogołocona z części elektrycznych i trochę trudno się połapać co jest czym :/
jakby ktos miał namiar na takie rzeczy, bądź posiadał na własnośc to bardzo prosiłbym o kontakt
znalazłem taki motorek w lesie i nigdzie nie mogę znaleźć darmowej instrukcji obsługi..
w sumie mechanikę może ogarnę, ale gorzej ze schematami elektronicznymi ponieważ, ów maszynka jest całkowicie ogołocona z części elektrycznych i trochę trudno się połapać co jest czym :/
jakby ktos miał namiar na takie rzeczy, bądź posiadał na własnośc to bardzo prosiłbym o kontakt
- rostek
- Świeżak
moze i kradziony, wyglada tak, jakby ktos na nim ostro przywalil w ziemie, badz drzewo i uciekl z miejsca wypadku (lezal 3 dni zamin go zabralem)
mam chec go zrobic i w jakis sposob zalegalizowac...
jest w oplakanym stanie, ale wczoraj udało mi sie go odpalic, tyle ze na króko i potrzebuje miec schematy aby wszystko ladnie popodlączac
mam chec go zrobic i w jakis sposob zalegalizowac...
jest w oplakanym stanie, ale wczoraj udało mi sie go odpalic, tyle ze na króko i potrzebuje miec schematy aby wszystko ladnie popodlączac
- rostek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości