Problem z kawasaki
• Strona 1 z 1
Problem z kawasaki
Witam,pierwszy raz jestem na forum i mam taki problem:kupiłem Kawasaki po dzwonku.wymieniłem,pokleiłem,poszpachlowałem,złozyłem i wszytsko git.po tygodniu wczasie jazdy,zaczął szarpac jak sie jechało na niskich obrotach,nie bardzo chciał sie wkrecac,jak juz wszedł na wyzsze szedł jak burza,i znowu jak np.na skrzyzowaniu wrzuce pierwszy bieg,musze dawac mu gazu zeby pracował,inaczje zgasnie,jednak po chwili juz i to nie pomogło,probowałem go odpalic,rozrusznik kreci normalnie ale nie odpala.tylko łapie ale nie zapala na dłuzej,rano odpalił normalnie,jednak po 2,3 minutach zaczeła sie dziac znowu ta sama sytuacja,na pocżątku sie dławi na niskich obrotach i pozniej juz gasnie .teraz jak chce go odpalic to musze trzymac manetke gazu na full i motor chodzi ale tylko na 1000 obrotów,dalej sie nei wkreca ,a jak puszcze manetke to gasnie.wykreciłem dzis swiece i są troche mokre,co sie dzieje z kawą?pozdrawiam
- kubek27
- Świeżak
Ja tak mialem jak filtr paliwa byl zabrudzony.
Na wolnych obrotach ladnie cykal potem jak ruszalem to lrdwo co dlugo sie wkrecal i przerywal a jak juz zalapal to szedl jak przecinak.
Sprawdz filterek i kranik czy nie sa zapchane.
Na wolnych obrotach ladnie cykal potem jak ruszalem to lrdwo co dlugo sie wkrecal i przerywal a jak juz zalapal to szedl jak przecinak.
Sprawdz filterek i kranik czy nie sa zapchane.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
Należy przeprowadzić standardowy serwis: zawory, gaźniki, inspekcja układu zasilania w paliwo i powietrze.
TWOJA RIZOMA (otwórz link)
- musieli
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości