YAMAHA TDM 850
• Strona 1 z 1
YAMAHA TDM 850
Cześć. Nowy jestem jeżeli chodzi o motory. Niedawno kupiłem sobie YAMAHE TDM 850 i mam kilka pytań:
1. Czy z przodu ma świecić tylko jedna lampa przy włączonych światłach mijania ? Przy światłach drogowych świecą obie lampy
2. Czy jest gdzieś w necie dostępny jakiś "manual" do YAMAHY TDM 850 (ewentualnie jeżeli ktoś ma to prosze dać znać na bomichal@o2.pl)
To narazie tyle pytań
. Są one dla niektórych pewnie trywialne
ale mam nadzieje ez uzyskam odpowiedź. A co do manuala, to wiem że można go kupić, ale licze że ktoś dysponuje wersją elektroniczną i będzie się chciał podzielić 
1. Czy z przodu ma świecić tylko jedna lampa przy włączonych światłach mijania ? Przy światłach drogowych świecą obie lampy
2. Czy jest gdzieś w necie dostępny jakiś "manual" do YAMAHY TDM 850 (ewentualnie jeżeli ktoś ma to prosze dać znać na bomichal@o2.pl)
To narazie tyle pytań

- Bolse
- Świeżak
- piotr.czuczu
- Świeżak
Re: YAMAHA TDM 850
Bolse napisał(a):1. Czy z przodu ma świecić tylko jedna lampa przy włączonych światłach mijania ? Przy światłach drogowych świecą obie lampy
TAK
Bolse napisał(a):2. Czy jest gdzieś w necie dostępny jakiś "manual" do YAMAHY TDM 850
TAK
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
http://www.manualedereparatie.info/en/c ... amaha.html tu masz wszystkie
- Gladis7
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości