Zobacz wątek - Srad 750 Wtrysk problem z doładowaniem powietrza
NAS Analytics TAG

Srad 750 Wtrysk problem z doładowaniem powietrza

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Srad 750 Wtrysk problem z doładowaniem powietrza

Postprzez djgwozdek » 17/1/2015, 21:13

A wiec sprawa wygląda tak ,kupiłem srada 750 2000rok i od samego początku nie chciał iść tak jak powinien jest zrobiony na k1 cały od czachy po ogon wraz z licznikiem ale jest to srad patrzyłem po nr vin .Dziś wymieniłem pompe pliwa i wszystko by było fajnie ale... Motocykl na 1 wyciaga 130na 2biegu 159 około 12,5tys poczym go szrpie szarpie i osiaga ,173, 175 na trzecim biegu to samo 195 szarpie i znów daje 215 wskazania licznika elektronicznego, na innych beigach nie patrzyłem gdyż nie było gdzie ,problem jest taki ze przerywa a i kreci do 14tys ,wtryski nie ciekną ,dodam że za wydechem idzie około 30cm ogień ,chciałbym wpełni cieszyć się osiągami tego motocykla i oddać go na wiosne do serwisu z tad moja proźba by ktoś polecił mi jakiś konkretny warsztat bo ja nie mam pojecia.Dodam że przy airboxach nie mam tych uszczelek dzięki czekam na wasza pomoc

myśle jeszcze o tym co w linku ale nie mam pojecia jak sie zato zabrac
about93542-0.html

A czy może to być źle zestrojone przepustnice choć wydaje mi się ze raczej działają dobrze moto pali od strzała stało 2 miesiace do 12tys idzie jak wściekłe potem go muli,myślę by zrobić jakieś obejście tego doładowania lyb podłączyć wężyk do tej puszki bez tej klapki spróbować smignąć bez filtra i z odkręconym wydechem może to coś pomoże bo nie mam już koncepcji 1 mechanik rozkłada rece że mu sie nie oplaci tego robić jak nie wie co ;/ najlepiej jak ktoś z forum był by taki miły i umówił sie ze mna gdzies z ze swoim sradem na wtrysku to bym to porównał.

moze jakoś pomniać te puszke i zrobic dolot powietrza tylko do króćców a reszte zaspawać mniewiecej coś takiego>

http://www.gixxer.com/forums/showthread ... 399&page=2
djgwozdek
Świeżak

Re: Srad 750 Wtrysk problem z doładowaniem powietrza

Postprzez Invi » 17/1/2015, 21:19

djgwozdek napisał(a):A wiec sprawa wygląda tak ,kupiłem srada 750 2000rok i od samego początku nie chciał iść tak jak powinien jest zrobiony na k1 cały od czachy po ogon wraz z licznikiem ale jest to srad patrzyłem po nr vin

750 2000 to nie SRAD, tylko właśnie wygląd jak w K1 600... Pokaż foty, to zobaczymy co to jest :D Bo rama SRAD się nie zgrywała z plastikami 2000/K1 ;)

Ja bym zaczął od normalnego serwisu, świece, zawory itd.
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê