Zobacz wÄ…tek - yzf 600 duzy przebieg
NAS Analytics TAG

yzf 600 duzy przebieg

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

yzf 600 duzy przebieg

Postprzez pawelx » 14/8/2007, 23:22

mam zamiar kupic yamahe thundercata, mam na oku takie właśnie moto, tylko że tam na liczniku jest około 50 tys. km, moto ma 9 lat, moje pytanie dotyczy dotyczy trwałości, czy duzo jeszcze wytrzyma? nie znam dokładnej przeszłości motocykla A tak przy okazji warto za takie moto dać 10 tys. http://www.allegro.pl/item224148450__ya ... rcat_.html
pawelx
Świeżak

Postprzez torowiec » 15/8/2007, 01:05

50 tys przez 9 lat to duzo?
Moj poprzedni motocykl mial nawiniete 80tkm i nie bylo zadnego problemu a thundercat nie nalezy do motocykli ponadprzecietnie awaryjnych.Kilku moich kumpli jezdzilo sportowymi motocyklami ktore krecily licznik po raz drugi i tez nie bylo z nimi problemu.
Wszystko zalezy od tego jak motocykl byl eksploatowany,jakosci serwisu , stosowaniu sie do podstawowych zasad jak np nie krecenie na zimnym silniku itp
Przebieg widniejacy na liczniku nie ma dla mnie zadnego znaczenia, cofanie licznikow jest nagminne ,wiec jedyne sensowne rozwiazanie to rzetelny przeglad motocykla przed kupnem a do tego potrzebujesz kogos kto wie na co zwrocic uwage.Tego nie da sie zrobic przez internet
pzdr
torowiec
Świeżak

Postprzez falconiforme » 15/8/2007, 16:22

Człowiek zdąży się zestarzeć a moto dalej będzie gumę palić :)
Jak na 9 lat i moto turystyczne wychodzi ponad 5000 km na sezon. Czyli mogło by się zgadzać, zależy ile się jeździ. Mi w tym sezonie niewiele brakuje do 10 000 km :D a jeszcze mam nadzieje że te 3000 zrobie.
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê