Wydech
• Strona 1 z 1
Wydech
Witam. Mam taki problem. Otóz w swojej kosiarce (czyt. skuter) mam załozóny wydech Leo Vince HM RR. I tu pojawia się problem zużyła mi się w nim wata i niewiem jak ją wymieni po rozkręceniu tłumika nie mogłem wyciągnąc starej waty. Jak mozna ją wyciągnąc? Bardzo proszę o szybką odpowiedz.
- lumix
- Świeżak
Pare razy nadziałaem się na temat kominów, niektórzy pisali, że można je wypalić w ognisku (nie wiem czy to właściwe podejście do sprawy) ale tak czy inaczej regeneracja na ogół kończy się rozcięciem tłumika i ponownym zespawaniem.
Co do niego wepchnąć - nie wiem (można nic nie wpychać tylko trzeba sobie kupić stopery - nazwijmy to prowincjonalnym rozwiązaniem).
Dodam, że sam tego nigdy nie robiłem a to co opisałem wyżej doczytałem w necie (autorami nie musiały być osoby autorytatywne) osobiście poleciłbym wymianę na nowy (kwestia nakladu finansowego).
Co do niego wepchnąć - nie wiem (można nic nie wpychać tylko trzeba sobie kupić stopery - nazwijmy to prowincjonalnym rozwiązaniem).
Dodam, że sam tego nigdy nie robiłem a to co opisałem wyżej doczytałem w necie (autorami nie musiały być osoby autorytatywne) osobiście poleciłbym wymianę na nowy (kwestia nakladu finansowego).
-
Synteks - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości