Motocykl dusi sie przy maksymalnie odkreconej manetce
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jesli ja mial bym to dla siebie robic to bym zrobil tak
sprawdzil swiece czy sa ok daja iskre jak ok to kupil bym i tak nowe, jaki masz w tej chwili kolor swiec ??
nowy filtr powietrza
sprawdzil luzy zaworowe bo juz nie jeden mowil ze bylo robione a potem 7 na 8 plytek wymienialem
i synchro przepustnic na koniec
i nie ma ze boli albo chcesz latac albo w kotka i myszke sie mozna dalej bawic, ciezko doradzac na odleglosc ew napisz z kad jestes ktos ci moze jakiegos mechanika poleci
sprawdzil swiece czy sa ok daja iskre jak ok to kupil bym i tak nowe, jaki masz w tej chwili kolor swiec ??
nowy filtr powietrza
sprawdzil luzy zaworowe bo juz nie jeden mowil ze bylo robione a potem 7 na 8 plytek wymienialem

i synchro przepustnic na koniec
i nie ma ze boli albo chcesz latac albo w kotka i myszke sie mozna dalej bawic, ciezko doradzac na odleglosc ew napisz z kad jestes ktos ci moze jakiegos mechanika poleci
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Witam, własnie odebrałem moto z serwisu, został wymieniony alternator i regulator, bo padł jak dojezdzałem do serwisu i jeszcze polutowali któryś czujnik bo podobno był kabelek urwany. Niestety nie dopytałem się ktory to był czujnik. Wydaje mi sie, że jest lepiej, ale trzeba potestowac 

- asimje7
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości