Częste shimmy od czasu zmiany oleju w lagach.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
???
Czy nie mozna na logike tego problemu rozwiazać? Nie działo się nic ,zaczeło po Twojej ingerencji,Juz sam opis tego to amatorszczyzna ,moze firme otwórz 2 stówki za taka usługe?Nie będę doradzał ,zapłać a bedziesz wiedział ze nie masz sie brac za coś o czym nie masz pojecia.Shimmy to miałem na Vmaxie przy 180km/h i osiwiałem ale żyję, a to Twoje to nie wiem co to, ale najgorszemu wrogowi nie życzę
Carpe diem
- kargulvmax
- Świeżak
Czyli nawet jesli sprawa jest oczywista, prawda jest jedna a temat prosty zawsze znajdzie się ktoś kto będzie chciał wyróżnić się innym zdaniem i zasłyszeniem opinii innej niż większość oraz znajomością wyjatków od reguły. Taka natura ludzi na forum więc albo sprawdź wszystkie pomysły albo oddaj to do najlepszego możliwego serwisu, poproś żeby Ci zrobili WYCENĘ naprawy (czyli określili co według nich trzeba naprawić) ale nie podejmowali się naprawy bo "teraz nie masz kasy" zapłacisz kilka dych za dobrą radę a potem będziesz wiedział za co się wziąć w swoim moto.
Zgadzam siÄ™ z TobÄ… vardana. ZrobiÄ™ tak jak radzisz
mówiłeś, że występuje to na drodze z dziurami, a potem piszesz, że jest to przy ostrym przyspieszaniu. czyli dziurawa droga a ty dajesz ostro w palnik?
Kaai to jest 125cc. Określenie że ostro daje w palnik jest przesadne. Ja po prostu przyspieszam. Mogę jechać powolutku i przyspieszyć, żeby jechać z normalną prędkością. Było bezpiecznie, gdyby nie te shimmy. No ale opanowałem.
Czy nie mozna na logike tego problemu rozwiazać? Nie działo się nic ,zaczeło po Twojej ingerencji,Juz sam opis tego to amatorszczyzna ,moze firme otwórz 2 stówki za taka usługe?Nie będę doradzał ,zapłać a bedziesz wiedział ze nie masz sie brac za coś o czym nie masz pojecia.Shimmy to miałem na Vmaxie przy 180km/h i osiwiałem ale żyję, a to Twoje to nie wiem co to, ale najgorszemu wrogowi nie życzę
kargulvmax to co napisałeś już napisali Twoi przedmówcy. Skoro nie wiesz co to było i nie wiesz jak pomóc, to po co te pisanie? Mam Cie pochwalić ze opanowałeś shimmy przy 180km/h? No fajnie. Może zmień forum i podpytaj o jakieś dobre farby do włosów. A nie sorry, to amatorszczyzna, niech to zrobią specjaliści, bo brzydki będziesz.
-
dawidzior812 - Świeżak
???
Jakos nie widze nawet partnera do dyskusji,omnibus na rowerku i w pampersie sie znalazł.No mechanik z ciebie żaden ale farbowanie włosków ,temat cieplutkiemu chłopczykowi leży,to nie to forum 

Carpe diem
- kargulvmax
- Świeżak
-
dawidzior812 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 3 gości