gdzie dać motocylk do naprawy? (Szczecin)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
To jest temat o Szczecinie, w tamtym temacie panuje śmietnik, nie przesadzaj ok ?
Moto-mar kto chciał by napisać mu dlaczego odradzam. Otóż, byłem tam raz na wymianę opon, bo mój mechanik wtedy jeszcze nie dysponował takim sprzętem i w Kawasaki też nie mieli (już ponoć mają). Próbowali mi wcisnąć kita, że mam do wymiany łożyska główki ramy. Mieli pecha bo niedawno je wymieniałem... W innych miejscach, nikt nie miał zastrzeżeń ku temu. Jeszcze ta cena którą mi zaproponowali (sprawdzałem ich).
Zrobili na mnie wrażenia, cwaniaczków, którym brakuje klientów i chcą trochę popsuć by było co naprawiać.
Dlatego ich odradzam. To moje osobiste doświadczenie.
czy to zdanie było do mnie dedykowane? "To jest temat o Szczecinie, w tamtym temacie panuje śmietnik, nie przesadzaj ok ?"
senekkorzenna
Moto-mar kto chciał by napisać mu dlaczego odradzam. Otóż, byłem tam raz na wymianę opon, bo mój mechanik wtedy jeszcze nie dysponował takim sprzętem i w Kawasaki też nie mieli (już ponoć mają). Próbowali mi wcisnąć kita, że mam do wymiany łożyska główki ramy. Mieli pecha bo niedawno je wymieniałem... W innych miejscach, nikt nie miał zastrzeżeń ku temu. Jeszcze ta cena którą mi zaproponowali (sprawdzałem ich).
Zrobili na mnie wrażenia, cwaniaczków, którym brakuje klientów i chcą trochę popsuć by było co naprawiać.
Dlatego ich odradzam. To moje osobiste doświadczenie.
czy to zdanie było do mnie dedykowane? "To jest temat o Szczecinie, w tamtym temacie panuje śmietnik, nie przesadzaj ok ?"
senekkorzenna
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Ja osobiście swoje moto serwisowałem w Motomarze. Moje wrażenie było jak najbardziej pozytywne, zrobili mi w moto wszystko tak ,że przejeździłem cały sezon bez usterki, a trochę do roboty było. Nie odniosłem wrażenia żeby chcieli mnie naciągnąć na kase, zawsze najpierw Długas mnie pytał czy się zgadzam na zakup itp. Może i tani nie są , ale moim zdaniem robią dobrze .
Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa