kawa 250r więcej mocy !
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Dr_Acula ja mam u siebie 130 na tyle i 120 na przodzie (czyli nie jest źle jak na 50), opona jest typowo sportowa i mimo że Tajwańska to trzyma się dobrze... Tylko baaardzo ciężko ją dogrzać :/ Znalazłem w okolicy fajny winkiel 120 stopni, ładna nawierzchnia tylko że zanim zaczniesz sie na nim składać to lepiej najpierw go zamieść bo mozna się zdziwić jak w połowie zakrętu nagle przed kołami wyrośnie Ci drobny żwir
No więc dzisiaj poprawiłem swój wynik i teraz do zamknięcia brakuje mi 2-3mm (mierzone
).
Kolega który ma bardziej "turystyczne" opony, czyli tym samym ich profil jest bardziej nastawiony na błoto, piasek itd. nawet jakby chciał to i tak jej nie zamknie... Po prostu opona jest tak kwadratowa jakby z WSK'i była... Czyli to co piszesz o tym profilu i szerokości laka jest w 100% prawdą, popartą doświadczeniem xD

No więc dzisiaj poprawiłem swój wynik i teraz do zamknięcia brakuje mi 2-3mm (mierzone

Kolega który ma bardziej "turystyczne" opony, czyli tym samym ich profil jest bardziej nastawiony na błoto, piasek itd. nawet jakby chciał to i tak jej nie zamknie... Po prostu opona jest tak kwadratowa jakby z WSK'i była... Czyli to co piszesz o tym profilu i szerokości laka jest w 100% prawdą, popartą doświadczeniem xD
-
Arturo925 - Stały bywalec
Nie przypuszcalem ze nowa ninja jest na gaznikach? Nie no jak wol pisze ze na tryskach...
http://www.kawasaki.pl/Ninja250R
Na gaźnikach na bank jest wersja amerykańska europejska jest na wtrysku. Chyba jeszcze w Australii jest na gaziorach.
Starsza wersja na gaznikach produkowana do 2007r w stanach.
Wiec okresl sie co za model masz. Widze ze temat zaczal uciekac ww innym kierunku.
http://www.kawasaki.pl/Ninja250R
Na gaźnikach na bank jest wersja amerykańska europejska jest na wtrysku. Chyba jeszcze w Australii jest na gaziorach.
Starsza wersja na gaznikach produkowana do 2007r w stanach.
Wiec okresl sie co za model masz. Widze ze temat zaczal uciekac ww innym kierunku.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości