czyszczenie tłoczków hamulcowych.. ??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Chlopcy, spokoj. Kazdy ma po czesci racje.
Rzeczywiscie z kawa Streetracer'a byly niezle jaja, bo zaden z "najlepszych" wroclawskich serwisow nie potrafil okreslic co sie tak na prawde stalo i musielismy jezdzic 50km w poszukiwaniu goscia, u ktorego sprawdzilismy rzekomo niesprawne moduly.
Meciek ma z kolei pelna racje co do stanu Twojego moto Jarek - nie powiesz mi chyba, ze latajacy na wszystkie strony tlumik i jedno wielkie rzerzenie ze wszystkich stron swiadczylo o jego dobrej kondycji? Sam doprowadziles tego sprzeta do stanu zlomowego.
Skwy nie obrazaj innych pezpodstawnie - katowanie motocykla moze nie swiadczy dobrze o wlascicielu, ale to nie znaczy, ze jest on idiota.
I fakt na koniec - rzeczywiscie jestem teraz prywatnym mechanikiem Mecka
:*
Rzeczywiscie z kawa Streetracer'a byly niezle jaja, bo zaden z "najlepszych" wroclawskich serwisow nie potrafil okreslic co sie tak na prawde stalo i musielismy jezdzic 50km w poszukiwaniu goscia, u ktorego sprawdzilismy rzekomo niesprawne moduly.
Meciek ma z kolei pelna racje co do stanu Twojego moto Jarek - nie powiesz mi chyba, ze latajacy na wszystkie strony tlumik i jedno wielkie rzerzenie ze wszystkich stron swiadczylo o jego dobrej kondycji? Sam doprowadziles tego sprzeta do stanu zlomowego.
Skwy nie obrazaj innych pezpodstawnie - katowanie motocykla moze nie swiadczy dobrze o wlascicielu, ale to nie znaczy, ze jest on idiota.
I fakt na koniec - rzeczywiscie jestem teraz prywatnym mechanikiem Mecka

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
streetracer23 napisał(a):skwy obraziłeś mnie kolego!!!! ale zdaje sobie sprawe ze internet jest takim miejscem ze mozna kazdego obrazac bez konsekwencji;] w realu raczej nie dał byś chłopaczku rady czegoś takiego powiedziec ;] a kawy to złom i kazdy kto miał kawe i kogo znam ma podobna opinie, wiec zanim coś napiszesz to to przemyśl, a nie w momencie zabłyśniecia jakiejś myśli w tej twojej pustej czaszcze przelewaasz ja od razu na tego posta. Dzieki temu motocyklowi mam juz przynajmniej wyrobione zdanie na temat niektórych wrocławskich serwisów motocyklowych, które nie dość ze mnie ponaciągały na nowe modóły zapłonowe bo kazdy był podobno niesprawny(co sie okazało nieprawdą), to jeszcze mi moto nie naprawiły ;] przez co popłynąłem kupe kasy i czasu, jak ktoś bedzie chciał to sie chetnie podziele info gdzie nie nalezy motocykli oddawac ;]
Stwierdzam tylko fakty.
Ale skoro ty się obraziłeś to znaczy że jesteś tym o kim wcześniej napisałem(dla przypomnienia IDIOTA)
Co do złomu typu kawasaki jestem odmiennego zdania i wielu ludzi to potwierdza.(sam poruszam się motocyklem tej marki może nie sportowy ale jest jak najbardziej oki)
A to że Cię nabierali w serwisach najwyraźniej miałeś pecha i wybierałeś liche warsztaty.
Nie stresuj się śmiech łagodzi obyczaje

-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
1. spokoj
2. wedle terrora za kazdy post nie na temat idzie z automatu ban czasowy dla piszacego
3. klotnie na pw
// oprocz tego Meciu to nie byl zart a powialo prywatnymi ukladami miedzy nami (czyli j.w -> pw)
// dobrze patty juz nie bede Cie o nic prosil
2. wedle terrora za kazdy post nie na temat idzie z automatu ban czasowy dla piszacego
3. klotnie na pw
// oprocz tego Meciu to nie byl zart a powialo prywatnymi ukladami miedzy nami (czyli j.w -> pw)
// dobrze patty juz nie bede Cie o nic prosil
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości