Profesjonalny lakiernik od plastików poszukiwany.
• Strona 1 z 1
Profesjonalny lakiernik od plastików poszukiwany.
Siemacie, potrzebuję pomalować plastiki w mojej ZX6R z 2005r. Miałem małe kuku, z wymuszenia kierowcy samochodu. Poleciała czasza, prawy bok i błotnik. Ciężko znaleźć te elementy w moim zielonym kolorze, więc zastanawiam się na lakierowaniem. Tzn. chcę kupić te elementy nawet już poklejone, bo z moich się raczej nic nie wyskrobie i pomalować wszystkie plastiki, bez pługu. Zna ktoś może jakiegoś fachowca i nie chodzi mi tu o "fachowca" w okolicach +- 120 km od Radomia?
- GrześRadom
- Świeżak
Co do lakierników to zależy jacy, bo znam kilku takich, którzy auta malują elegancko a jak im przyjdzie pomalować coś w motocyklu i bawić się z naklejkami to wymiękają.
Proponowałbym zajrzeć tu:
about77817-0.html
Na twoim miejscu wysłałbym tam elementy i ze wszystkim się dogadał, tym bardziej że mają wprawę w tym co robią i nie sp*erdolą roboty, pzdr.
Proponowałbym zajrzeć tu:
about77817-0.html
Na twoim miejscu wysłałbym tam elementy i ze wszystkim się dogadał, tym bardziej że mają wprawę w tym co robią i nie sp*erdolą roboty, pzdr.

-
Kirgeron - Świeżak
- GrześRadom
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości