SV 650 99r. nie jedzie, strzela z wydechu itp
• Strona 1 z 1
SV 650 99r. nie jedzie, strzela z wydechu itp
Witam panowie, mam taki problem jak w temacie, kupiłem nie dawno sv 650 z 99r i chodził bez zarzutów, ostatnio stał ponad tydzień i z chwilowego braku miejsca częściowo stał na deszczu, dzisiaj gdy go odpaliłem wystąpił problem ponieważ silnik nie pracował tak jak należy i moto nie jechało tak jak trzeba, nie miał mocy tak jak by go coś trzymało i po dodaniu i odjęciu gazu strzelał z wydechu i czasami podczas jazdy tak jak by w cylindrze, mam pytanie czy to może być wina świec lub wadliwego przewodu? Słyszałem że podczas jazdy na deszczu w sv jest problem ponieważ woda leci na fajke i może być coś nie tak, czy to może być to samo ?
Mam jeszcze pomysł odnośnie forum aby założyć temat w stylu "szybkie pytanie szybka odpowiedź", co wy na to ??
Mam jeszcze pomysł odnośnie forum aby założyć temat w stylu "szybkie pytanie szybka odpowiedź", co wy na to ??
- krystian333
- Świeżak
Ja jak jechałem swoją Hondą CB 450 S to strzeliło mi w tłumiku i miałem ciężko odpalić al odpalił i właśni też mi brakowało mocy a jak stałem i dodawałem gazu to strzelało z tłumika. Wymieniłem 1 świece i od razu się wszystko unormowało.
Motocykl to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym.
- bak13
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości