Suzuki Gsxr 400 przerywa i strzela
• Strona 1 z 1
Suzuki Gsxr 400 przerywa i strzela
Witam jestem posiadaczek Suzuki Gsxr 400 z 92r. Motor od kilku dnina ciepłym silniku strzela nie chodzi na wszystkie cylindry i muli , dochodzi tylko do 12 tys a potrafił do 16 oraz ma zbyt małe obroty. Natomiast na zimnym silniku wkręca się dobrze chodzi na wszystkich cylindrach ale coś piszczy z prawej strony silnika. Dodam że czyściłem gaźniki niedawno i przed czyszczeniem wgl nie palił. Zmieniłem olej i filtr. Nie mam pojęcia co się może dziać z tym motorkiem bardzo bym się cieszył z jakichś podpowiedzi. Pozdrawiam Norbert 

- norbert95r.
- Świeżak
Czy da się dobrze ustawić gaźnik bez wakuometra?? Jeżeli tak to o jakąś podpowiedź bym prosił
- norbert95r.
- Świeżak
- misiek1506
- Świeżak
Dziś wymieniłem świece i przewody teraz na zimnym silniku jeszcze lepiej się wkręca motocykl. zmniejszyłem mu dawke powietrza ale to wiele nie pomogło chciałbym dodać jeszcze że motocykl bardzo szybko się grzeje czasem jak dobrze się go pogazuje przec 10 min to woda w chłodnicy potrafi się gotować. Ktoś może ma jakiś pomysł??? 

- norbert95r.
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości