Po deszczu
• Strona 1 z 1
Po deszczu
Wracalem dzisiaj w ulewe, do domu mialem jakies 3 km i juz po kawalku silnik zaczal dziwnie pracowac, a juz blisko domu zaczely spadac obroty i w konsekwencji zgasl, tak ze kawalek musialem go dopchac. Kreci normalnie, ale nie moze zapalic, pewnie cos z zaplonem, cewka albo co. moze jak porzadnie wyschnie to odpali, poki co troche cykam, moze ktos mial dokladnie ten sam problem i napisze. no i nie powinno byc przeciez tak, ze podczas deszczu nie pali...
You don't mean it... Yeah, I know.
- Wrong_way
- Świeżak
temat do "Mechaniki motocyklowej" a nie Hydeparku...uwazaj na przyszlosc gdzie zamieszczasz posty aby nie robic niepotrzebnego zamieszania i smietnika
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
mozliwe ze cewka zaplonowa albo kable zalane albo woda dostala sie do gaznika. masz gaznikowca czy na wtrysku jaki moto
- jurekbiker
- Świeżak
NA 70% masz przewody cewki zalane. Dlatego nie może załapać... Jeśli nie chcesz czekać aż same wyschną to "suszarka w dłoń", tylko z rozwagą 

<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">
</a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
-
cdsMarcin - Bywalec
Ładnie dzisiaj odpalił
Dzięki, pewnie te przewody. Ale, i tak niepokoi mnie trochę tempo w jakim odmówił posłuszeństwa w czasie deszczu... to chyba nie jest normalne... ? Przejechałem może z 4-5 km :/
A no i sorry za off topic, ale od urodzenia strasznie roztrzepany jestem

A no i sorry za off topic, ale od urodzenia strasznie roztrzepany jestem

You don't mean it... Yeah, I know.
- Wrong_way
- Świeżak
zobacz czy nie masz gdzies przypadkiem odizolowanych przewodow np, ktore latwo moga ulec zalaniu, zaloz gumowe ochraniacze na zlaczki, po prostu zerknij spokojnie po kazdym przewodzie - to na poczatek - pozniej moze faktycznie na cewe zerknac, jak to tam wyglada u Ciebie.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
stary to przegryza wszystko, jak slina obcego
nie wiem czy to dobry pomysl bylby, moze faktycznie lekko przesmarowac kluczyk, olejem samochodowym albo pzekladniowym, ale wd40 ?
Osobiscie nie probowalem, jesli ktos ma jakies doswiadczenia - prosze napisac - imo jest to conajmniej ryzykowne. Oprocz tego nie wiem czy wd40 nie przewodzi pradu!
// drvall - poczulbym sie sprostowany jesli bys jednak napisal dla czego wg. Ciebie sie nadaje ? tak dla pewnosci po prostu

nie wiem czy to dobry pomysl bylby, moze faktycznie lekko przesmarowac kluczyk, olejem samochodowym albo pzekladniowym, ale wd40 ?
Osobiscie nie probowalem, jesli ktos ma jakies doswiadczenia - prosze napisac - imo jest to conajmniej ryzykowne. Oprocz tego nie wiem czy wd40 nie przewodzi pradu!
// drvall - poczulbym sie sprostowany jesli bys jednak napisal dla czego wg. Ciebie sie nadaje ? tak dla pewnosci po prostu
Ostatnio edytowano 24/6/2007, 20:07 przez simonw, łącznie edytowano 1 raz
-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa