Aprilia RS 125 rotax - dozownik
			 • Strona 1 z 1

Aprilia RS 125 rotax - dozownik
Witam!
Pół roku temu zostałem szcześliwym właścicielem aprilii która nie posiadała dozownika (poprostu był wymontowany a miejsce zaślepione) ale po kilku miesieczym poszukiwaniu dorwałem drugi silnik w którym jest dozownik lecz nie posiada on trybików dzieki którym jest połoczony z wałem korbowym.
 (poprostu był wymontowany a miejsce zaślepione) ale po kilku miesieczym poszukiwaniu dorwałem drugi silnik w którym jest dozownik lecz nie posiada on trybików dzieki którym jest połoczony z wałem korbowym.
Czy ktoś z forumowiczów wie jakie powinno być choć przybliżone przełożenie dozownika wzgledem wału

Pół roku temu zostałem szcześliwym właścicielem aprilii która nie posiadała dozownika
 (poprostu był wymontowany a miejsce zaślepione) ale po kilku miesieczym poszukiwaniu dorwałem drugi silnik w którym jest dozownik lecz nie posiada on trybików dzieki którym jest połoczony z wałem korbowym.
Czy ktoś z forumowiczów wie jakie powinno być choć przybliżone przełożenie dozownika wzgledem wału

- RS125
- Świeżak
ej sorki ale niewiem ale jeżeli można spytać to czy przy tym silniku masz może cylinder najlepiej z tłokiem bo bym potrzebował i ile byś chciał jak coś to gg 7029985 ok
				aprilia af1 sport pro 160polini gaźnik delort 34mm
			- kamill1991
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości