Fachura od wałków rozrządu
• Strona 1 z 1
Fachura od wałków rozrządu
Witam, czy zna ktoś fachowca od przerabiania wałków rozrządu? Mam akurat wałki do mojej hondy, leżą i się marnują a fajnie by było z nich zrobić pożytek. Czy wogóle dałoby się przerobić seryjne na sportowe? Pozdrawiam
- corvette
- Świeżak
a jaka honda ? kiedys miałem namiar na czarodzieja - miał mi tez wałek reanimowac choc akurat do mnie sie nie opłacało. mysle że dało by sie ponapawać i spolerować wieksze krzywki. ale kwestia czy jest sens. bo taki przerabiany wałek nie bedzie tak wytrzymały jak fabryczny. raz ze wieksze opory niz fabryczny, dwa że napawany nigdy nie bedzie miał wytrrzymałosci robionego od początku wałka z jednego mateirału
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Motocykl to honda vtr 1000 firestorm, a wałki są w 100% sprawne, poprostu chciałbym je przerobić na sportowe jeżeli wogóle ktoś się tego podejmie. Zdaje sobie sprawe że nie są takie wytrzymałe ale mogłbym zaryzykować, ewentualnie może ktoś zna motocykl z pasującymi wałkami które mogły by mi troche piec podkręcić? Pozdro
- corvette
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości